Miha Novak

Čuk Miha razmišlja, da bi povečal družino

E.J.
18. 2. 2020, 20.45
Posodobljeno: 18. 2. 2020, 21.53
Deli članek:

Čuki so ob valentinovem izdali novo pesem, primerno za počitniško – pustno rajanje. Sicer pa je zdaj oddan še zadnji član skupine, Miha Novak, ki ima 12 let starejše dekle.

Facebook
Miha Novak je pred kratkim razočaral oboževalke z novico, da ima dekle.

Skupina Čuki je dan pred valentinovim izdala novo pesem z naslovom Vse je fajn. Pesem že poznajo gledalci oddaje Pri Črnem Petru, saj je njen refren avizo priljubljene oddaje, katere avtor je prav šef Čukov Jože Potrebuješ. Pesem ima sicer zgodbo o nastanku: »To pesem smo družina Potrebuješ, torej jaz, moja žena Andreja ter hčerki Eva in Petra, prvič v živo zapeli nekaj sto povabljencem na mojem abrahamu pred dobrima dvema letoma, v zahvalo, da jih lahko imamo za prijatelje,« pravi Jože Potrebuješ, ki je na oddajo ponosen.

Marko Delbello Ocepek
Čuki in njihov šef Jože Potrebuješ so del oddaje Pri Črnem Petru.

RAD BI IMEL DRUŽINO

Sicer pa smo pred kratkim izvedeli, da imajo zdaj prav vsi člani skupine Čuki svoje boljše polovice, tudi najmlajši in nazadnje pridruženi član, Miha Novak. Ta je pred oboževalkami kar dolgo skrival, da je srečno zaljubljen v televizijsko voditeljico Mino Pal, ki je sicer 12 let starejša od njega in ima hčerko. Mina je voditeljica oddaje Mini Minini nasveti na TV, katere producent je prav tako Jože Potrebuješ. Miha se s hčerko svojega dekleta odlično razume in je tudi povedal, da z Mino razmišljata o skupnem otroku, saj bi družino rada še povečala.

Jože Potrebuješ
Čuki se radi šemijo, takšni so bili v videospotu za pesem Mravljice.