Oven 

Optimizem vas bo zajel ob novem letu, še vedno pa boste precej občutljivi na komentarje domačih, zato jih poskušajte preslišati ali popraviti tisto, kar čutite, da imajo prav.

Bik

Kljub družbi lahko, da se boste počutili osamljeno in izolirano. Ne trudite se na silo vzpostaviti stikov z bližnjimi, temveč jim prisluhnite. Poslušajte vse, ne samo tisto, kar vas zanima.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Dvojčka

Polni boste idej in energije, zato boste komajda čakali, da lahko dan preživite po svoje. Ne bo vam všeč, če vas bodo domači označili za nemirne, saj se vam bo njihova lenoba zdela bolj nevarna.

Rak

Srečo boste čutili ob vsem, kar se bo dogajalo in ne bo vam težko pomagati komerkoli. Ne pretiravajte pa danes z obljubami, saj bo že jutri nov dan, ki ga želite preživeti sproščeno.

Lev

Umirjeni boste in odločeni, da boste to leto zaživeli drugače, bolj iskreno iz sebe. Že s to odločitvijo boste naredili veliko, saj se bodo nekateri avtomatsko odmaknili, ko bodo ugotovili, da vas ne morejo več manipulirati.

Devica

Optimistični boste, predvsem zato, ker se je euforija novega leta končala, vsaj za vas. Ne boste čakali konca praznikov, temveč se boste na polno zakadili v delo in pisali zanimive ideje.

Tehtnica

Ne boste najbolj zadovoljni, saj boste čutili toliko potenciala za dan, ki pa ga boste minimalno izkoristili zaradi okoliščin drugih. Počasi imate dovolj skrbi in obzirnosti do drugih, ki pa pozabijo, da je dan tudi vaš.

Škorpijon

Dan boste preživeli čisto vs svojih energijah in čutili boste, da je čas, da naredite stvari po svoje. Počakajte, da minejo prazniki, da ne izgubljate energije v prazno.

Strelec

Pobegnili boste okolju, ki vas bo dušilo in se povabili prijateljem v goste. Ni nujno, da bo to dobra rešitev, saj vas bo vse, kar niste razrešili

Kozorog

Tišina in mir vam bosta veliko pomenila, še posebej, če čutite, da vas okolica ne razume najbolje. Sedaj je čas, da poskrbite najprej zase in potem za druge, zato ne izbirajte drugače.

Vodnar

Zaprli se boste v svoj svet in želeli čimdlje ostati v njem. Pozornost imejte na besedah, da bodo izražale res vašo resnico, saj se lahko sicer stvari dokaj hitro spremenijo.

Ribi

Pijani boste od čustev, družbe, vsega, kar se dogaja. Kot da se vam spreminja perspektiva časa in lastnega življenja. Razmislite ponovno o prioritetah in ne bodite skromni do sebe.