Astro

Horoskop in čas zabav - tako se na njih obnašajo astro znaki

Andreja Novak
30. 12. 2019, 11.50
Posodobljeno: 30. 12. 2019, 11.53
Deli članek:

Obdobje, v katerem bi se udeležili več družabnih srečanj in zabav kot v prednovoletnih dneh in na silvestrovo, pač ne obstaja. Prav vsako nebesno znamenje pa ima do zabav drugačen odnos in se na njih tudi vsako čisto po svoje vede.

dreamstime
NOVOLETNA ZABAVA, PLES

Astrologija je predstavnike vseh 12 nebesnih znakov seveda vzela pod drobnogled tudi med zabavanjem.

Preberite si ugotovitve – in preverite pri sebi in svojih bližjih, v kolikšni meri držijo.

Oven
Ovni ste vedno pripravljeni na zabavo, saj prekipevate od energije. Za zabavo se lepo uredite, pridete v velikem stilu, potem pa vas je vsepovsod polno, pa tudi zelo glasni ste. Zbrane radi zabavate z zgodbicami iz svojega burnega življenja. Uživate v pozornosti in pogledih drugih, a če spijete kozarček preveč, se običajno skregate z levom.
Bik
Biki se na zabavo odpravite urejeni, zato vas vsi radi pogledajo. Rajanje se za vas ne konča z objemanjem WC-školjke, saj ste umirjeni in uglajeni. Radi imate, da vas opazijo v popularni družbi, saj potrebujete potrditev. Dan po zabavi preverjate spletne strani s fotografijami z družabnih dogodkov in držite pesti, da boste opazili sebe v najboljši pozi.
Dvojčka
Dvojčki ste vedno pozni, ker se urejate za svojo simpatijo, vendar ste nepogrešljivi in zabava se lahko začne šele z vašim prihodom. Ste vedno v akciji in ne ostanete predolgo na enem mestu. Zdaj klepetate s tem, nato z onim, vmes si nalivate pijačo, vaše telo pa se ziba v ritmu glasbe. S svojo komunikativnostjo prebudite tudi najbolj sramežljive »žurerje«, kot sta riba in rak.
Rak
Raki bolj kot za zabavo skrbite za to, da imajo vsi dovolj hrane in polne kozarce v rokah, vmes pa še obrišete drobtine s pulta in pospravite umazano posodo v stroj. Če je treba, pa lačnim »žurerjem« sredi noči z veseljem pripravite še kaj za pod zob. Ker ne marate biti sami, vas na zabavo vedno spremlja prijateljica ali prijatelj. Če vas kdo užali, se boste zaklenili v sobo in pustili, da drugi ugibajo, kaj se je zgodilo.
Lev
Levi, urejeni od glave do peta, na zabavi sijete od začetka do konca – v družbi, ob točilnem pultu, na karaokah, plesišču ali mizi. Ste pač kraljica oziroma kralj, kjerkoli se pojavite! Dajete vtis, da se zabavate kot še nikoli, zato ste na zabavi obkroženi z ljudmi, ki upajo, da se bodo navzeli vaše karizme in samozavesti. Ko odidete, se zabava v nekaj minutah spontano konča.
Devica
Device boste na zabavo prišle urejene do potankosti, pa čeprav bo šlo le za vaško veselico. Poiskale si boste udobno mesto, primerno družbo in si naročile dobro vino, ki ga boste počasi srkale ves večer. Plesišče vas najverjetneje ne bo videlo, saj vam gneča ni po volji. Če se vam uspe sprostiti, se ob spodbudnem vpitju vseh prisotnih navdušeno pridružite pivskim igricam.
Tehtnica
Tehtnice ste ene najbolj zaželenih na zabavah, saj ste magnet za ljudi. Na zabavi izstopate s svojim izbranim stilom, lepoto in smislom za humor. Ker ste tako prikupne, si boste hitro našle družbo, ki vas bo vzela za svojo in s katero boste na plesišču brez težav preživele ure in ure. Širile boste pozitivno energijo, podkrepljeno s koktajlom ali tremi, ter s širokim nasmehom očarale svojo simpatijo.

Škorpijon
Škorpijoni boste poglede pritegnili s seksapilnostjo, ki jo znate dobro poudariti z oblačili in ličenjem. Bolj kot na plesišču pa plešete z očmi, saj ste škorpijoni spretni v »flirtu« in vedno na lovu za novo pustolovščino, ki vam bo ogrela telo in srce. Ko vas nekdo pritegne, ga ves večer ne izpustite z oči in po možnosti z njim odidete domov. Pri enakem početju pa nikakor ne smete zasačiti svoje partnerice oziroma partnerja, saj bi hitro lahko spoznali, kaj pomeni škorpijonov bes.
Strelec
Strelci se pogosto udeležite zabav in jih tudi prirejate, saj se zelo radi družite z ljudmi, se zabavate, jeste in pijete. Ljudje vas obožujejo, ker ste odprti, z vami se je mogoče pogovarjati o vsem, pa še odličen smisel za humor imate. Tako kot oven radi pripovedujete, kaj neverjetnega se vam je zgodilo, zaradi večjega učinka pa znate stvari tudi »olepšati«. Ko se napijete, visite z lestenca in prepevate junaške pesmi. Z vami je preprosto super!
Kozorog
Kozorogi imate raje kot disko bolj prefinjene zabave, na katerih se družite z razgledanimi in vplivnimi ljudmi. Poleg tega vam je všeč, če lahko na zabavi še kaj dobrega pojeste ali popijete ter zaplešete ob izbrani glasbi. Po navadi ste vi tisti, ki se »žrtvujete« in ne pijete ter na koncu vse prijatelje odpeljete domov. Najboljša zabava za vas je tista, ki jo priredite sami. Dobro pazite, da ne povabite nikogar, ki bi lahko uničil vzdušje, kaj zlomil ali umazal.
Vodnar
Vodnarji imate radi posebne zabave, kar ni presenečenje, saj veljate za posebneže zodiaka. Všeč vam je drugačna glasba in ljudje z vseh vetrov, s katerimi se lahko pogovarjate o zanimivih temah, ki jih niste že stokrat predelali z drugimi. Če sta v to vključena še dobra hrana in pijača, vas z zabave ni mogoče zvleči vse do jutra. Radi poveste, da ne pijete veliko, potem pa ste v rožicah že po dveh kozarcih.
Ribi
Občutljive in sramežljive ribice imate raje manjše, intimne zabave v prijetni družbi z nežno glasbo v ozadju kot divje in razvratne »žure«. Če že pridete na tako zabavo, vas tja po navadi zvleče prijatelj. Biti v središču pozornosti je za vas pravi pekel. Seveda rade zaplešete, a le ob romantičnih pesmih ali jazzu. Če ste utrujene, zaspite tudi ob najbolj hrupnih ritmih.