Astro

Ksenijina smrt še vedno boli. Sara: "Lubika, rada te imam."

Aleš Rod
28. 12. 2019, 21.00
Posodobljeno: 28. 12. 2019, 21.04
Deli članek:

Čeprav je Ksenija Sešel Kmetijo zapustila kmalu, je na sotekmovalce med bivanjem na kmetiji ustvarila lep vtis. Ko so izvedeli, da je izgubila boj s težko boleznijo, so bili šokirani. Takole so nam izlili svojo bolečino ...

Aleš-Rod
Ksenija Sešel se je poslovila v 36. letu življenja.

Ko so izvedeli, da je izgubila boj s težko boleznijo, so bili šokirani. In še vedno jim spomin nanjo živi v njihovih srcih. Takole so nam tisti, ki so v šovu z njo vzpostavili prijateljske vezi, izlili svojo bolečino ...

Aleš-Rod
Lucija Kolar

Lucija Kolar

"Moje srce noče dojeti in sprejeti novice, da nas je Ksenija zapustila. Nekako še vedno po tihem čakam njene besede: »Vse bo v redu, lubika moja,« kot mi je vedno rekla. Res sem se oddahnila, ker vem, da je končno svobodna. A si bom vseeno dovolila biti sebična in rekla, da me zelo boli, da jo je Gospod tako zgodaj poklical in vzel k sebi. Prezgodaj!"

Aleš-Rod
Bojan Kermavner

Bojan Kermavner

"Ob prerani smrti prvi teden izpadle sotekmovalke Ksenije njenim najbližjim izrekam sožalje. Z njo sem vzpostavil stik, kolikor mi je bilo pač dano, zgolj ob prihodu na planoto nad posestvom, prvi dan našega bežnega druženja. O Kseniji sem zaradi tega le v medijih zasledil, kar je sama želela povedati o sebi. Naj počiva v miru."

POP TV
Sara Rutar

Sara Rutar

"S Ksenijo sva se na Kmetiji pogovarjali veliko tudi o osebnih stvareh, saj je tudi moja mama zbolela za rakom ter pozneje za to boleznijo umrla. Ravno zaradi tega sem Ksenijo še bolj občudovala pri tem, kako se je borila, s kakšno voljo. Res je bila borka. Žal se je prehitro poslovila, a verjamem, da ji je zdaj tam, kjerkoli že je, bolje."

POP TV
Tanjna Balabanič

Tanja Balabanič

"Poznali sva se kratek čas, a sva si v tem času veliko zaupali in povedali. Že takrat sta me njena zgodba in njen pogum, ki ga je imela v očeh, čisto prevzela. Bravo, res je bila borka. Ostala mi bo v lepem spominu. Pogrešala bom njena sporočila. Lubika, pogrešam te, lubika, rada te imam."

POP TV
Marjana Povše

Marjana Povše

"Njena smrt me je zelo pretresla. Ob zadnjem stiku z njo sem začutila, da je utrujena, čeprav tega ni želela pokazati. Lepe spomine imam nanjo. Včeraj, ko sem šla na balkon in se zazrla v nebo, sem na nebu iskala najbolj sijočo zvezdo, tisto, ki najbolj žari, tam je Ksenija. Saj je tudi sama dobesedno žarela v vsej svoji notranji in zunanji lepoti. Kako kruta je usoda, da nam jemlje tako mlade ljudi."

POP TV
Brata Klobasa

Brata Klobasa

"Ksenija nama bo ostala v spominu kot velika borka in pozitivna oseba, ki je ljubila življenje. Žal ji boj ni uspel. Želiva ji, da počiva v miru."

pop
Danijel Frigelj

Danijel Frigelj
"S Ksenijo sva se slišala tudi po Kmetiji. Ravno, ko sem jo klical, je rekla, da gre v Ljubljano, ker so ji našli bunkico. Nad mojo kajžico je bila tako navdušena, da je želela, da bi tudi zanjo naredil takšno. Bila je pozitivna in srčna oseba. Res mi je žal, da je ni več med nami. Lepo se je bilo pogovarjati z njo. Borila se je do konca."

POP TV
Adrijana Štribl

Adrijana Štribl

"S Ksenijo sva bili po tem, ko sem Kmetijo zapustila, vseskozi na vezi. Že ko sem izvedela, da je v komi, tega nisem mogla verjeti. Ko sem izvedela, da je umrla, je bil šok. Izgubili smo nasmejano, pozitivno in iskreno osebo. Še zdaj komaj verjamem."