Astro

Energijska napoved od 27.12. 2019 do 2.1.2020

Andreja Novak
27. 12. 2019, 07.00
Deli članek:

Mlaj in sončni mrk sta za nami in sprostitev v čustvih omogoča prepoznati svoje prave želje in smiselne odnose. Ne obremenjujte se več z vsemi ljudmi in malenkostmi, temveč sledite optimizmu, veselju in sreči, ki jo čutite z določenimi ljudmi.

PS
To je čas, ko se moramo obrniti k svojemu notranjemu svetu, k meditaciji, ter se povezati z notranjim Izvorom energije, ki je v resničnosti precej močnejši od samega sonca.

Petek, 27. 12.
Najboljši petek tega leta. Odlična podpora srečanja Sonca in Jupitra vam bosta dala moč in veselje, da pokažete, kdo ste in kaj bi želeli na pravi način. Nič vam ne bo ostalo skrito in vse boste sprejemali velikodušno in z odprtim srcem. Odličen dan za srečo na različnih področjih, zato ne čakajte na klic, vi bodite tisti, ki komunicirajte z vsemi in komerkoli, ki vam pade na pamet. Širite dobro voljo in navdušite tudi tiste, ki niso zmogli opaziti dobrih energij dneva. Karma odnosov se obrača in bodite aktivni predstavnik Svetlobe in Ljubezni.
Sobota, 28. 12.
Optimizem in delavnost vas bosta vodili v najboljše dejavnosti za zadnjo soboto v letu. Vse boste sprejemali kot praznik in veselili se boste sprememb, ki jih boste ustvarjali z malenkostmi, a odprtim srcem. Presenetili boste nekoga, ki ne bo pripravljen na tako iskren pogovor, a ravno to vam bo odprlo popolnoma novo pot za sodelovanje, o katerem ste sanjarili.
Nedelja, 29.12.
Osvoboditev, sproščenosti in nova ljubezen, vse to se vam lahko zgodi danes. Odlična podpora tako za ženske, kot moške, da se sprostite v tem, kar ste v svojem bistvu. Pozitivni naboj boste nosili povsod, kamor boste šli, zato se ne čudite, če se vam bodo ljudje odpirali in vam zaupali najbolj intimne stvari. Z iskrenostjo in izražanjem svojih nenavadnih idej boste lahko pritegnili zanimanje in zaupanje nekoga, ki vam bo postal svetla luč prihajajočega leta.
Ponedeljek, 30. 12.
Nemir vas bo še priganjal, da bi čimveč stvari uredili, a dovolj bo, če se samo pomirite in opravite najnujnejše. Da ne boste pozabili kaj je to, nujno napišite seznam, ki naj bo čimkrajši. Bolj se posvetite odnosom, ki bodo na prvem mestu. Ne samo odnosi z domačimi in sodelavci, temveč tudi z mimoidočimi, naključnimi ljudmi. Pomembno bo, kakšno energijo oddajate, zato ohranite stik s sabo in svojim srcem.
Torek, 31. 12.
Čustveno boste spravljivi, neproblematični in dobro vam bo sodelovati v vsem, kar se bo dogajalo okoli vas. Prilagodljivi boste in samo popazili na trenutke, da bo šlo vse v dobro smer. Lepo silvestrovanje bo, ne glede kje in s kom ga boste preživeli. Ljubezen bo prisotna skozi dotike, poglede in flirtanje bo danes zelo odprto, iskreno in iskrivo iz vseh smeri. Nič ne primite, samo dovolite, da se dobra volja širi.
Sreda, 1. 1.
SREČNO IN STRASTNO NOVO LETO! Saturn in Pluton se že čisto tiščita skupaj in povzročata globlje strasti, ki skozi misli, sanje ali pogovore prihajajo na plano. Lahko, da se vam bo zdelo, da sanjate, ko vas bodo mimoidoči ali drugi ljudje bolj pogledovali, zaznavali bodo vašo življenjsko energijo, ki bo prihajala na plano. Ne boste se mogli več skrivati za krinko povprečnega človeka, morali boste stopiti na plano in se odpreti poslanstvu, ki vas bo jasno klicalo.
Četrtek, 2. 1.
Srečanje Merkurja in Jupitra aktivira popolno srečo, ki je ne boste mogli skrivati in jo boste izražali na vsakem koraku. Lahko se boste odprli čustvom za prihodnost in od tega bo odvisno marsikaj v vašem življenju. Lahko srečate ljubezen življenja ali simpatijo, vsekakor se odzovite na povabila, ki jih sproti dobivate. Z občutkom boste uredili domače razmere, kar vam bo v veliko olajšanje.