Zanimivosti

V Tušu so ohranili nizke redne cene več kot 1000 izdelkov

Promocijsko sporočilo
1. 1. 2020, 00.00
Posodobljeno: 14. 10. 2020, 07.11
Deli članek:

Ker so v TUŠu ohranili nizke cene več kot 1000 izdelkov, so s tem postali še prepričljivejši, zakaj morate kupovati prav v TUŠU.

Arhiv
V TUŠU prisegajo na kakovost in nizko ceno!

V ospredju: CENA IN KAKOVOST

V Tušu pri svoji ponudbi v ospredje postavljajo podporo domačim pridelovalcem in predelovalcem. Že vrsto let na svoje police uvrščajo več kot 70 odstotkov izdelkov slovenskega porekla, s čimer se usmerjajo v slovensko ponudbo in podporo slovenskemu gospodarstvu. Preko lastne blagovne znamke ter preko sodelovanja s slovenskimi dobavitelji tako širijo svoj nabor lokalnih izdelkov.

V času korone pri TUŠu na prvo mesto postavljajo skrb za kupca, da lahko udobno in varno nakupuje.

Lokalna hrana je izjemnega pomena
Potrošnikom zagotavljajo široko ponudbo lokalno pridelane hrane, kar pomembno prispeva k ohranjanju strukture in števila lokalnih pridelovalcev in predelovalcev ter nenazadnje tudi dobaviteljev. S tem omogočajo rast mikrogospodarstva in povečujejo samooskrbo v Sloveniji.

Arhiv
Ohranjajo nizke cene

Akcija, ki je ne gre zamuditi!

To jesen pa so za vas pripravili tudi posebno akcijo, v kateri so kar 1000 vašim najljubšim izdelkom znižali redno ceno in kupcem omogočili super prihranke. V Tušu se vsak dan znova trudijo, da bi svojim strankam na enem mestu zagotovili vse, kar potrebujejo, obenem pa ohranjajo odlično razmerje med ceno in kakovostjo.

Ker vas TUŠ ceni, vam sporoča, da pri njih najdete več kot 1000 izdelkov z nizkimi rednimi cenami. Kakovost in cena sta na prvem mestu!

V Tušu spoštujejo slovensko

Na njihovih policah boste našli dnevno svežo ponudbo mleka in mlečnih izdelkov, ki prihajajo iz najbolj neokrnjenih slovenskih pašnikov. Z lokalnimi kmetijskimi zadrugami sodelujejo vse od semena do pridelka, da vam lahko ponudijo dnevno sveže sadje in zelenjavo z domače rodovitne zemlje. V njihovih mesnicah najdete svežo in kakovostno ponudbo 100% slovenskega govejega mesa, iz njihove pekarne pa se vsak dan vije vonj po avtohtoni tradiciji svežega domačega kruha, ki mu preprosto ni enakega. 

Arhiv
Varčujte v TUŠU!

Arhiv
Preverite slovensko kakovost!