Napoved

Horoskop za torek, 1. oktobra

W.Y.
1. 10. 2019, 06.22
Deli članek:

Prvi oktober je bil pomemben datum v koledarju starih Luvijcev. Danes je 1. oktober ... 1. oktober.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Vaše sposobnosti bodo izjemno cenjene na delovnem področju, kot tudi med prijatelji in družino. Občutek, da za vaše želje ni posluha izgine takoj, ko izpostavite komunikacijo.

BIK
Nekaj vam nikakor ne gre in ne gre, čeprav ste si prisegli, da tokrat ne boste izgubljali glave zaradi malenkosti. V ljubezni še vedno oklevate, kar ni najboljša izbira.

DVOJČKA
V današnjem dnevu dobite odgovor, ki ga že nekaj časa pričakujete in vam prinaša še večjo finančno stabilnost, ob vse splošni podpori se boste počutili izvrstno.

RAK
Glavna tema današnjega dne bo naklonjenost. Najbolj uspešni boste če ne boste oklevali pri svojih ambicijah in poslovnih namerah. Glasno boste izražali svoje ideje.

LEV
Dan bo nekoliko napornejši, toda pomagajo vam lahko določene izkušnje in prepričanje, da boste zadevam, ne glede na vse, kos, čeprav ste utrujeni. Ne razlagajte vsem, kako se počutite.

DEVICA
Vse, kar se bo danes dogajalo, bo odvisno od zadnjih podrobnosti, ki jih boste urejali, preden boste nekaj zaključili. Če ne boste dovolj motivirani, se obeta tudi nekaj težavic.

TEHTNICA
Zakaj se ves čas vrtite okoli neznanih vprašanj, ko pa imate pred sabo še toliko nerešenih obstoječih zadev, v katere bi se bilo resnično vredno poglobiti.

ŠKORPIJON
Odgovarjalo vam bo energično druženje z otroci. V popoldanskih urah boste romantično razpoloženi, zato lahko verjamete lažnivim besedam samo zato, ker se dobro slišijo.

STRELEC
Brez samozaupanja in dela na sebi boste v življenju težko našli srečo in zadovoljstvo. Naredite danes kakšen korak v smeri osebne rasti in poskrbite za svoje telo.

KOZOROG
Z majhnimi koraki boste danes naredili veliko, posebej na čustvenem področju, kjer vam bo ustrezala topla in romantično naravnana energija, še posebej v večernih urah.

VODNAR
Skupaj z nekom, ki vam ogromno pomeni se boste podali k uresničevanju cilja. Pri tem ne pozabite na noto prilagajanja, ki vam lahko ponudi veliko boljše iztočnice.

RIBI
Odločili se boste spremeniti določene zadeve in se usmerili v bolj sproščeno počutje ter večjo mero zadovoljstva. Nekdo se bo ves čas vrtel okoli vas, vas opazoval in osvajal na vse možne pretege.