Astro

Števila vplivajo na naše življenje veliko bolj, kot si mislimo

Tina Hočevar, osebno srečanje: 040 309 304
30. 9. 2019, 23.00
Posodobljeno: 3. 10. 2019, 13.17
Deli članek:

Števila so povsod okoli nas. So v našem imenu, rojstnem datumu, v našem naslovu, telefonskih številkah, bančnih računih …

Dreamstime
Numerologija

Ljudje so že dolga leta nazaj vedeli, da nam števila lahko povedo veliko informacij o nas, nas vodijo skozi življenje in nam pomagajo pri odločitvah. Števila so imela pomembno vlogo v zgodovini skoraj na vseh koncih sveta, v različnih kulturah in pri različnih običajih.

TRADICIJA

Korenine uporabe števil za usmerjanje v življenju najdemo v Indiji, na Kitajskem, v Grčiji, Rimu, Egiptu, Južni Ameriki, starodavnem Babilonu … Znanje o številih so uporabljali pri porokah, pogrebih, pri pomembnih odločitvah v vojnah in marsikje drugje. Iz vedenja o številih se je razvilo to, čemur danes pravimo numerologija. Veda o številih ter vibracijah in sporočilih v teh številih in njihovem vplivu na naše življenje.

PITAGORA

Verjetno se nekateri še spomnimo, da smo se v šoli pri matematiki učili Pitagorov izrek. Nihče pa nam ni povedal, da je Pitagora govoril o tem, da so števila esenca vseh stvari. In niso nam povedali tudi tega, da je prav isti Pitagora že par sto let pred našim štetjem organiziral nekaj podobnega kot to, čemur bi danes rekli šola za osebnostni razvoj.

Učenci njegove šole naj bi se v prvem obdobju intenzivno učili matematičnih disciplin. To je bila samo priprava in osnova za nadaljnje raziskovanje in učenje.

Drugo učno obdobje naj bi bilo namenjeno razumevanju življenja ter njegovega smisla in namena. V tem obdobju naj bi se učili, kako živeti v harmoniji s svojim življenjskim namenom, seveda skozi znanje o številih, ki so si ga pred tem pridobili.

V zadnjem obdobju naj bi šlo za integracijo fizičnih, umskih in spiritualnih komponent človekovega življenja. V tej šoli so se torej učili uporabljati matematiko in števila za bolj izpopolnjeno in srečno življenje.

Zase vem, da mi bi bila matematika v šoli veliko bolj zanimiva, če bi se učili tudi o tem!

POSLANSTVO

Tudi danes veliko ljudi uporablja to znanje za boljše življenje. Na kakšen način nam torej lahko to znanje pomaga? Jaz najlažje razložim to s primerjavo z vrtom in semeni.

Predstavljajte si, da imate semena odličnega sladkega paradižnika. Ta semena položite v zemljo in jih tam pustite. Brez zalivanja in oskrbe. Kaj se bo zgodilo? Morda bo kaj zraslo, morda pa ne, verjetno odvisno od sreče in vremena. Če pa vemo, kakšno oskrbo paradižnik potrebuje in če lepo skrbimo zanj, bo zelo verjetno zrasel v lep, sladek plod.

Podobno je z nami. Ko se rodimo na določen dan, ko nam starši dajo ime, je to tako, ko da bi bila v nas položena semena. Vsako število v našem rojstnem datumu in vsaka črka v našem imenu nosi določeno energetsko vibracijo. In vse skupaj tvorijo lepo zbirko ‘semen’ v našem ‘vrtu’. Ta semena skrivajo naše potenciale, priložnosti, ter tudi izzive. So zametek tega, v kaj lahko zrastemo in kdo smo.

Naši starši nam tako ne predajo samo genov. Z imenom, ki nam ga izberejo, v nas položijo določene potenciale in tudi izzive. In če vemo, kateri so potenciali, jih znamo  negovati in usmerjati, ter s tem zaživeti bolj izpopolnjeno življenje, ki je v skladu našim življenjskim poslanstvom in namenom.

NAVODILO

Kako izračunati svoje poslanstvo: Seštejte vsa števila svojega rojstnega datuma. Če ste na primer rojeni 25.07.1975, izračunate tako: 2+5+0+7+1+9+7+5 = 36. Če dobite dvomestno število, kot v našem primeru, seštejte še ti dve številki, dokler ne pridete do enomestnega števila: 36, 3+6 = 9. Življenjsko poslanstvo osebe iz našega primera je torej poslanstvo povezano z vibracijo števila 9.

Več o tem, kaj število vašega poslanstva pomeni, pa v naslednjem tednu.