Napoved

Horoskop za sredo, 30. maja

W.Y.
30. 5. 2018, 06.35
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia

OVEN - Zapišite si nekaj pomembnega, tako ne bo danes več nobenih nesporazumov. Dela bo nekoliko več, kot ste pričakovali. Kljub temu boste zmogli opraviti zastavljeno.

BIK - Poglobite se vase in pokažite resnična čustva, ki jih skrivate globoko v sebi. S tem se boste izognili manipulativnim igricam, ki imajo redko pozitivne učinke.

DVOJČKA - Pri delu vam jo bo nekdo pošteno zagodel, a mu ne boste ostali dolžni. Če vas pritisnejo ob zid, dobro veste, kako se odzvati. Domov se boste odpravili kot zmagovalec.

RAK - Glede poslov se lahko dogovorite, sicer pa nekaj časa vseeno zapravljate ob razmišljanju. Povsem brez razloga, saj se bo vse razpletlo tako, kot vam ustreza.

LEV - Ne razlagajte vsem, kaj se vam je zgodilo na zasebnem področju. Še sami ne veste, kaj bi storili. Za zdaj ni druge poti, kot da počasi poiščete pot iz zagate.

DEVICA - Vaš spomin in koncentracija bosta na višku in vi boste kar cveteli od zadovoljstva. Tisti, ki ste v vezi boste postavljeni pred večje preizkušnje in s pogovorom lahko rešite vse.

TEHTNICA - Imate višek energije in zdrave ambicije. Najboljša rešitev je vsekakor to, da sami organizirate nekaj, kar bo koristilo vsem vpletenim. Izkazali se boste.

ŠKORPIJON - Zelo boste posesivni in večkrat se boste zalotili, da partnerju sploh ne pustite dihati, čeprav nimate nobenega razloga za takšno obnašanje. Pomirite se.

STRELEC - Dan bo ugoden za to, da dokažete svoje dobre namene in z nekom prijetno poklepetate. Vsekakor si pomagajte z vsem, spomnite se tudi nečesa iz preteklosti.

KOZOROG - Nujno se morate odpraviti v družbo, ker vas čaka izredno zanimivo poznanstvo. Imejte odprte oči. Vezani pa poskrbite, da partnerja prijetno presenetite.

VODNAR - Nimate časa za vse, kar se vam v današnjem dnevu ponuja. Preveč se obremenjujete, vaše telo ne zdrži takega tempa. Počakajte, bodite razumni vsaj glede denarja.

RIBI - Premislite, kaj bi radi danes počeli. Imate neverjetno možnost, da vse skupaj premaknete tako, kot vam ustreza. Ob vas bo k sreči nekdo z viškom optimizma.