Astro

Astro nasveti: 28.5. do 3.6.2018

Andreja Novak
28. 5. 2018, 11.16
Posodobljeno: 28. 5. 2018, 11.41
Deli članek:

Z novim tednom so tukaj tudi nove astrološke napovedi, ki jih za vas pripravlja naša strokovna sodelavka Andreja Novak.

Profimedia
Kaj bo prinesel ta dan?

Ponedeljek, 28.5.

Intenzivni ponedeljek vas čaka! Dan pred polno luno in pred prehodom merkurja v dvojčke je. Vse se pripravlja, da vzbrsti, se aktivira, a je še potrebna potrpežljivost in sočasna aktivnost v vsem, kar lahko naredite brez pomoči drugih. Dovolite si pogledati na svoje življenje malo drugače, iz nove perspektive.

Torek , 29.5.

Luna ponoči preide v strelca in se malo čez 16 uro dovrši v polno stanje. Koristno se je popoldne sproščati, pisati si ideje in iskati kreativnost v sebi, še posebej zato, ker zvečer preide merkur v dvojčka in se začne aktivno obdobje komuniciranja in uresničevanja idej, ki jih imate v svojem sistemu že pripravljene.

Sreda, 30.5.

Odlična sreda bo sprostila marsikatere negativne vibracije preteklosti. Čas je za novo obdobje, za nov način razmišljanja in komuniciranja. Ste pripravljeni? Iskreno in ljubeče, pa bo se vse dobro izšlo.

PS
Vse se pripravlja, da vzbrsti.

Četrtek, 31.5.

Luna preide v kozoroga, kar bo stabiliziralo vaše počutje in vas zaščitilo pred preveliko občutljivostjo, ki ste jo lahko doživljali v začetku tedna. Uporabite energije za dobro delo in uresničitev idej, ki so hitro izvedljive, ali pa že dlje časa delate na njih.

Petek, 1.6

Intenzivni dan za dobro delo je pred vami. Zgodaj zjutraj je luna srečala saturna, zato lahko, da ste se ponočli malo zbujali in bili okoli 3h nemirni, še posebej, če na splošno pijete premalo tekočine in ima lunino stanje na vas velik vpliv. Začnite z rednim pitjem vode, še posebej te dni, saj bo luna imela intenzivna srečanja.

Sobota, 2.6.

Zjutraj se luna sreča s plutonom, kar bo dan naredilo bolj magneten in strasten. Sočasno lahko, da boste prišli na plano s svojimi najglobljimi čustvi in se končno osvobodili preteklosti. Sprostite se in uresničite kakšno svojo srčno željo. Čas je, da ste pozorni tudi nase.

Nedelja, 3.6.

Ponoči luna preide v vodnarja in sprosti čustva ter vam pomaga sprostiti spanec. Opoldne pa se Luna sreča z Marsom, kar bo naredilo nedeljo ognjevito in učinkovito. Čas je za izlet v naravo ter za bolj aktivno preživljanje prostega časa. Naredite si dan najlepši!