Napoved

Horoskop za četrtek, 12. aprila

W.Y.
12. 4. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Začeli boste postavljati temelje za boljšo prihodnost. Odločili se boste za velik korak naprej, pri katerem boste imeli vso podporo vaših bližnjih, ki vas občudujejo.

BIK - Izžarevali boste neustavljivo notranjo moč, kar bo marsikoga odvrnilo od tega, da bi vam oporekal. Večkrat uporabite besedo ne, saj se vam bo v nasprotnem primeru delo kar nakopičilo.

DVOJČKA - Le navidezno boste ostali mirni, v resnici pa še vedno bojujete med nasprotujočimi si čustvi. Ne skušajte z glavo skozi zid, sicer boste na koncu le utrujeni in brez rezultatov.

RAK - Današnje energije bodo spodbujale vašo željo po resni zvezi in poglobitvah. V odnosih, kjer je bilo doslej veliko negotovosti, pa bo možen korak naprej.

LEV - Dan bo zelo ugoden za uresničevanje raznih idej. Na zalogi boste imeli velike količine energije, s katero pa ne skoparite, ampak jo uporabite. Pustite ji, da pride do izraza.

DEVICA - Imate dobre zamisli, toda ustavlja vas nekaj izrednih poslovnih ali družinskih težav. Luna vam popoldne obeta nekaj več dobre volje, čeprav ste vedno bolj utrujeni.

TEHTNICA - Preteklo razočaranje vas ovira, zato ne morete narediti koraka naprej. Poslovite se od ljudi in priložnosti, ki so že odšle iz vašega življenja. Zaživite na novo.

ŠKORPIJON - Danes ne pričakujte večjih prelomnic, računajte pa na neke spremembe. Sprva boste doživeli razočaranje, hitro zatem pa nadvse pozitivno spremembo.

STRELEC - Luna vam danes nasprotuje in ostati bi morali na trdnih tleh, brez nepotrebnega zapletanja ali ugibanja. Posebno popazite na zdravje, zlasti na kožo, ter v odnosih s starejšimi.

KOZOROG - Včasih se tudi vam ne ljubi razkazovati svojih ambicij in pustite, da se stvari odvijajo brez vaše pomoči. Nekdo lahko zmoti vaš ljubi mir in vas neprijetno preseneti.

VODNAR - Pride dan, ko imate tega, da ste vsem na razpolago, preprosto dovolj, in to znate tudi pokazati. Čutite, da potrebujete energijo zase, čeprav okolica tega ne bo odobravala.

RIBI - Danes boste precej nervozni, proti večeru pa se boste že umirili, vendar stanje še vedno ne bo zadovoljivo. Preveč boste razmišljali o tem, kaj vse bi morali še narediti.