Verjamem

Horoskop za soboto, 30. aprila

W.Y.
30. 4. 2016, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Precej neodločni boste. Veste, kaj si želite, vendar vas vsakih pet minut prešine nova ideja in vse si želite takoj uresničiti, a vas bo hitro minila tudi ta želja.

BIK – Tokrat boste sklepali le na podlagi dejstev. To je vsekakor dobrodošlo, posebno če ste se lotili nečesa, kar zahteva natančnost. Pazite na stanje avtomobila, posebno če načrtujete izlet.

DVOJČKA – Poklicali boste neko simpatijo iz preteklosti, s katero boste preživeli tudi čudovit dan. Nikoli si ne bi mislili, da se bo tako hitro odzvala na povabilo po tolikšnem času.

RAK – Duh prijateljstva vam bo podaril krila. Vsekakor se boste na pravilen način znali postaviti zase. Odprle se vam bodo nove poti in priložnosti. Okrepila se bo tudi vaša samozavest.

LEV– Pretirana razumskost naj se umakne intuiciji, ki bo ponovno odprla pretok energije. Da vam bo delo uspelo, ne boste potrebovali samo racionalnih razlogov, temveč tudi dobro mero čustvene angažiranosti.

DEVICA – Pred vami je nekoliko bolj umirjen dan, zadeve boste morali delati postopoma. Časa ne boste mogli prehitevati in vendarle se boste izkazali kot dober sogovornik.

TEHTNICA – Dan bo za vas zanimiv in družaben, srečali se boste z nekaj skušnjavami. Vezani si za spremembo lahko enkrat pustite, da vas vodi intuicija.

ŠKORPIJON – Pred vami je dan, poln ljubezni. Brez zadržkov boste pokazali svoja čustva, tudi sami boste deležni občudovanja. V svoji ljubeznivosti boste že malce pretiravali.

STRELEC – Tako v ljubezenskih kot prijateljskih odnosih se lahko potrudite, posebno ob novih stikih. Nekaj se vam bo posrečilo, pravzaprav vam bo tak obrat dal veliko nove, dodatne energije.

KOZOROG – Izjemno nemiren dan, vendar je lahko tudi zelo uspešen, če se boste znali sproti prilagajati vsem neverjetnim dogodkom, ki vam bodo začinili dan. Po napornem dnevu se doma zvečer ne prerekajte.

VODNAR – Notranja moč se bo okrepila in po potrebi jo boste uporabili. Čas bo namenjen piljenju intuicije in prav bo, da se pri tem poslušate. Večer bo namenjen sprostitvi.

RIBI – V večji družbi se boste počutili izredno dobro. Uživate ob dejavnostih na prostem in ob športu. Z nekom razmišljata skoraj povsem enako, sicer pa si boste tokrat vi drznili in pokazali kaj več.