Astro

Horoskop za torek, 26. aprila

W.Y.
26. 4. 2016, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Ne bodite neučakani. Stvari se bodo že kmalu razjasnile. Odločili se boste prekiniti odnose, ki vam jemljejo preveč energije in od katerih je za zdaj bolje dvigniti roke.

BIK – Držite se enih in istih stvari ter odločitev, čeprav se zavedate, da so zastarele. Pazite, ker se preveč prepuščate presoji drugih. Namesto tega prikličite v spomin nekaj, kar bi vam lahko pomagalo.

DVOJČKA – Dobili boste zelo dober nasvet starejše osebe, zato bo za vas bolje, da ga upoštevate in ne poslušate, kaj vam govori vaša domišljija. Zasanjanost je eno, genialni prebliski pa so čisto nekaj drugega.

RAK – Na vsak način boste želeli stopiti v ospredje in to vam bo uspelo. Ljudje bodo začutili pozitivno energijo in sledil bo plaz pozitivnih pohval. V ljubezni boste sproščeni.

LEV – Dan bo ugoden za to, da dokažete svoje dobre namene. Večer vam prinaša ljubezenske novosti, z nekom se boste končno razumeli brez kakršnihkoli odvečnih besed.

DEVICA  Prepričani boste, da imate najbolj prav le vi sami, zato boste pričakovali, da se bodo vsi prilagajali vam, ne glede na to, kaj si sami želijo. Uživali boste v sreči, ki jo lahko delite s tistimi, ki se vam trudijo ustreči.

TEHTNICA – V ljubezni je težavno to, da sta si s partnerjem preveč podobna. Zato se bosta pogovarjala o istih rečeh in nikakor ne bosta našla rešitve. Skrbno varujte svoje skrivnosti, pazite, kaj boste povedali.

ŠKORPIJON – V ljubezni boste zelo intuitivni in sledili boste svojim sanjam. Odprle se vam bodo tudi možnosti tako za duhovno rast kot osebni razvoj.

STRELEC  Okoli dogodka, ki je za vas popolnoma nepomemben, si boste spletli marsikatero nepotrebno skrb. Preveč dela boste imeli z odnosi, v katere se boste nenadzorovano zapletali, ne da bi našli izhod iz njih.

KOZOROG – Nekomu se boste približali spontano. Ne pripravljajte nobenih nagovorov, sicer boste po nekem vprašanju ostali brez besed. Pri delu boste pokazali nekaj več natančnosti in na izide ne bo treba dolgo čakati.

VODNAR – Tokratna ljubezenska zgodba potrebuje še veliko epizod, da bi se iz vsega skupaj izcimilo kaj več. To vas lahko dodatno utrudi, toda cilj je tokrat očitno vreden dodatnega truda.

RIBI – So dnevi, ko popustite v svoji natančnosti in se raje odločite za kreativnost, ki dovoljuje odstopanja. Kljub elanu pa ohranite trezen razmislek pri velikih odločitvah; ne pozabite, da je jutri nov dan.