NEMIR

Paru v zrelih letih ni nikoli dolgčas

Eva Jandl
20. 2. 2021, 07.55
Posodobljeno: 20. 2. 2021, 13.11
Deli članek:

Širša javnost Daniela Rampreta pozna kot imitatorja Joeja Cockerja. Zdaj je izdal novo pesem, kjer je zapela tudi njegova Andreja Čamernik, s katero sta že nekaj let srečen par.

Osebni arhiv
Po šestih letih zveze sta se poročila.

Zagotovo se spomnite Daniela Rampreta (64), ki je v šovu Slovenija ima talent navdušil kot izvrsten imitator Joeja Cockerja. Glasbenik je veliko nastopal v tujini, smučarskih središčih, na porokah in tudi drugje, svoje prve nastope pa je imel konec sedemdesetih v baru Nebotičnik. V preteklih letih je izdal nekaj svojih pesmi, nazadnje s pesmijo z žgečkljivim naslovom Seksi mama. Pravi, da glede na njegova najboljša leta in seveda izkušnje pripoveduje nekoliko erotično obarvano zgodbo iz tistih mlajših let, ko v moških glavah na polno dela domišljija. Sicer pa je Daniel kot glasbenik in zabavljač zelo znan v gorenjskih koncih, kot tudi Andreja Čamernik, urednica in novinarka, ki sta pred nekaj leti postala par in takrat združila tudi glasbeno sodelovanje.

Kreativni dedek

Kreativnemu paru v zrelih letih ni nikoli dolgčas, sicer pa je Daniel tudi že dedek. Zato je nad novo pesmijo še toliko bolj navdušen, saj pravi, da je glasba njegov način življenja. »V trenutni situaciji se mi zdi, kot da so iztrgali del mene, ker pač ni nobenih nastopov, zato mi še toliko več pomeni, da v eter pošiljamo moj novi izdelek, v katerega sem lahko vdahnil nekaj tega kreativnega nemira.«

Osebni arhiv
V novi pesmi pripoveduje erotično zgodbo iz mlajših let.