ZVEZDNIŠKO

Nejc Simšič: "Če ne drugega, imam vsaj prelepe spomine"

Nejc Simšič
19. 2. 2021, 21.31
Deli članek:

Za mano, kot družabnim kronistom, je res sušno leto, predvsem kar zadeva družabne dogodke, zabave in službena potovanja. Mi pa vsaj ostanejo zelo lepi spomini. Sploh tisti zvezdniški!

Osebni arhiv
Z manekenko Natalio Vodianovo na Pariškem tednu mode

Hollywoodski zvezdniki, modne ikone, svetovno znani glasbeniki, vsi so za vse ljudi prava atrakcija, saj jih večina verjetno nikoli v življenju ne bo srečala ali spoznala v živo. Lahko pa jih občudujejo od daleč, kot idole ali preprosto zvezdnike.

V začetku tega tedna smo razkrili prihod ene večjih filmskih zvezdnic, britanske igralke Naomi Watts, čeprav se je sprva govorilo, da naj bi v Slovenijo prišla Scarlett Johansson. Obe sta blond, obe igralki, obe super ženski. Se zgodi tudi najboljšim virom, da zamešajo imena. Medtem ko Naomi na Krvavcu snema nov hollywoodski film, sem sam raje odprl skrinjo zvezdniških spominov in obujal trenutke iz lepih časov. Priznam, da sem neizmerno hvaležen novinarskemu poklicu, ki ga opravljam že 18 let, saj sem imel priložnost potovati po svetu, se udeleževati zvezdniških dogodkov, modnih revij, koncertov in tako dalje ... kjer sem s svetovnimi zvezdami opravljal intervjuje in jih uspel spoznati, pa čeprav za kratek čas. Zasebno druženje s pevko Katy Perry v hotelu po koncertu, klepet s presenetljivo zelo hladnim in nergaškim igralcem Benom Affleckom, kofetkanja s Severino, žuranje z Lady Gaga na zabavi za povabljence v Londonu, intervju z modno ikono Naomi Campbell, večkratno pariško srečanje s supermanekenko Natalio Vodianovo, s pevko Gwen Stefani v Londonu in Parizu, bil sem v zakulisju najbolj spektakularnega modnega šova Victoria's Secret, kjer sem spoznal vse največje zvezdniške manekenke, od Adriane Lima do Alessandre Ambrosio, pa raznorazni intervjuji z igralskimi legendami in njihova druženja na filmskih festivalih po svetu ... Ah, ja, če ne drugega, mi ostanejo zelo lepi spomini, čeprav se v povezavi z zvezdniki najde tudi kakšen slab, a tisti lepi prevladajo. Vsi ti momenti in spomini pa mi pomagajo za trenutek pobegniti iz teh norih časov, pa čeprav le v mislih in glavi. Ohranjam optimizem in vero, da bomo – upam – kmalu lahko spet stopili na rdeče preproge in lovili nove spomine za stare dni.

Osebni arhiv
V družbi igralca Bena Afflecka.