ŽALOSTNO

Zaradi raka se že poslavlja od vseh

N.S.
6. 10. 2020, 20.10
Deli članek:

Zvezdnica nekoč ene najbolj priljubljenih in kultnih serij Beverly Hills 90210, Shannen Doherty, ki je igrala Brendo, je spregovorila o hudi bolezni, s katero se bojuje že drugič, tokrat v veliko hujši obliki.

Profimedia
Shannen Doherty je zaslovela z vlogama v serijah Beverly Hills in Charmed.

Igralka Shannen Doherty je diagnozo raka dojk prvič dobila leta 2015. Po dveh letih zdravljenja je sporočila veselo novico, da je bolezen v remisiji.

V začetku letošnjega leta pa je žalostno razkrila, da se je zahrbtna bolezen vrnila in da je zdaj že v četrtem stadiju, kar pomeni, da je razsejan po telesu, s tem pa težje ozdravljiv. Pred dnevi je za znano ameriško revijo spregovorila o tem, kako se je spoprijela z vrnitvijo bolezni. »Spraševala sem se, ali imam dobro ali slabo karmo. Zakaj bi imela slabo? Ocenjevati sem začela svoje življenje, vse, kar sem storila in česar nisem, kakšna sem bila do ljudi. In ugotovila, da imam dobro karmo. Morda se ne zdi tako, a bila sem res dober človek,« je povedala Shannen, ki je bila pred leti znana kot ena najzahtevnejših igralk. Poniževala je soigralce in jim grenila življenja na vsakem koraku. Prav zato so se mnogi vprašali, kje za vraga sama vidi, da je bila v preteklosti dober človek. Kakorkoli, igralka se nikakor ne slepi, da bo ozdravela. Dejala je, da namerava napisati pisma oziroma posneti videosporočila, ki naj bi jih družina dobila po njeni smrti, a tega do zdaj še ni zmogla narediti.