Zabava

Youtube zvezdnica ljudem, ki bodo volili Bidna, obljubila gole fotografije, in izgubila "kljukico"

R.T.
5. 10. 2020, 11.07
Posodobljeno: 5. 10. 2020, 13.44
Deli članek:

V tem primeru naj bi jim poslala eksplicitne fotografije.

Instagram (osebni profil)
Tana Mongeau

Youtube zvezda Tana Mongeau, ki se ponaša z 5,5 milijona naročnikov, ima uporabniški račun tudi na aplikaciji za odrasle OnlyFans, kjer uporabniki ustvarjalcem plačujejo naročnino v zameno za eksplicitne fotografije in posnetke. 

Tana se je odločila, da bo vsem "naročnikom", ki bodo volili demokratskega kandidata za predsednika ZDA Joea Bidna, brezplačno poslala golo fotografijo. "Če mi pošljete dokaz, da ste glasovali za Bidna, vam bom brezplačno poslala golo fotografijo," je napisala na Twitterju in zajem zaslonske slike delila tudi na Instagramu. 

Kmalu je dobila številna sporočila: "Dobila sem več deset tisoč sporočil od ljudi, ki so mi sporočili, da prostovoljno glasujejo za Bidna". Nekateri uporabniki Twitterja pa so opozorili, da je to, kar počne Tana, kaznivo. 

Njeni oboževalci so kmalu zatem opazili, da je na njenem računu na Youtubu izginila "kljukica", kar pomeni, da njen profil ni več verificiran (z verificiranim profilom se navadno ponašajo bolj znani obrazi Youtuba, verifikacija torej označuje, da gre za avtentični profil določene osebe, "kljukica" pa je medtem postala tudi statusni simbol).