ADRIJANA OJSTERŠEK

Zmagovalka izbora Miss Earth Slovenije pušča pečat Zemlji

N.S.
2. 10. 2020, 21.10
Deli članek:

Kljub številnim oviram zaradi trenutne situacije je organizatorjem uspelo izpeljati lepotni izbor Miss Earth Slovenije, ki se je zaključil na prireditvi v Kranjski Gori.

Arhiv Novice Svet24
Zmagovalka je postala Laščanka Adrijana Ojsteršek.

Letos je finalni večer potekal drugače kot vsa prejšnja leta, saj je zaradi znanih razmer in omejitev zaradi covida-19 ter s tem povezanih ukrepov in priporočil NIJZ celoten finalni večer potekal virtualno, pred kamerami brez občinstva.

Projekt Miss Earth Slovenije sega v leto 2007 in poteka po uveljavljenem programu ter protokolu svetovne organizacije Miss Earth. Lepotni izbor ima veljavo enega od največjih in najodmevnejših lepotnih tekmovanj v svetovnem merilu. Osnovna usmeritev projekta je poleg modnega in scenskega dela ozaveščanje ljudi glede okoljske problematike, kot so zaščita narave, varstvo okolja, zdravo življenje in druge pereče aktualne teme, povezane z našim planetom. Sestavni del projekta so tudi glasba, šport, kultura in turizem.

Arhiv Novice Svet24
Štiri kronane lepotice letošnjega izbora Miss Earth Slovenije, ki jim pravijo tudi lepotice z namenom.

Eden od zastavljenih ciljev je skozi moderne družbene usmeritve ponuditi mladim in nadarjenim ljudem začetno priložnost za karierni uspeh. Zmagovalka Miss Earth Slovenije je postala Adrijana Ojsteršek iz Laškega, njena prva spremljevalka kot Miss Earth – Air Slovenije 2020 je postala Kristina Miler iz Celja, druga spremljevalka kot Miss Earth – Water Slovenije 2020 pa Karin Volt iz Novega mesta in tretja spremljevalka kot Miss Earth – Fire Slovenije 2020 je Emma Peralta s Ptuja.