reka ljubezni

Igralec Ivo Ban se je vrnil na male ekrane

Teja Pelko
26. 10. 2018, 21.20
Deli članek:

Najbolj priljubljena serija v Sloveniji gledalce ves čas drži v napetosti.

Tomo Jeseničnik
Ivo Ban je novi prebivalec Krke.

Ustvarjalci Reke ljubezni so sicer občinstvo že pred začetkom najnovejše sezone opozorili na to, da se bodo stvari na Krki spremenile.

In so se – drastično. Gledalke in gledalce je še posebno šokirala smrt Blaža Slaka (Voranc Boh), a tako kot življenje samo tudi Reka ljubezni teče naprej.

Ta teden je s sabo prinesla lepe trenutke. Priča smo bili rojstvu dojenčka, dobili smo nov parček, spoznali pa smo tudi nov lik – upokojenega profesorja biologije in šarmantnega moškega Ferda. Upodablja ga izvrstni igralec Ivo Ban.

POP TV
Ustvarjalci serije so gledalce v novi sezoni že večkrat šokirali.

Kot nam je povedal, je bil povabila za sodelovanje v seriji zelo vesel, predvsem zaradi lika, ki mu daje kar precej igralskega razpona. »Ferdo mi je kot simpatična figura prirasel k srcu, ima bogato življenjsko izkušnjo in bo zagotovo na Krko prinesel veliko pozitivne energije. Zagotavljam vam, da bo zgodba še zanimiva,« nam je zaupal igralec. Zelo dobro pa se počuti tudi na snemanju serije. »Že prvič, ko sem stopil na set, sem vedel, da bo sodelovanje s takšno igralsko in ustvarjalno ekipo zares prijetno. Snemanja serij si predstavljam točno tako, kot poteka delo z ekipo serije Reka ljubezni: hitro in natančno. Delamo na polno z intenzivnim tempom in vesel sem, da dobivamo pozitivne odzive s strani gledalk in gledalcev,« nam je razkril Ban.