Pirat s Karibov

Adijo, Johnny Depp

R.T.
26. 10. 2018, 11.40
Posodobljeno: 26. 10. 2018, 11.55
Deli članek:

Vloga pirata Jacka Sparrowa bo njegova dediščina, je prepričan scenarist uspešnice Pirati s Karibov.

Profimedia
Johnny Depp v Zürichu oktobra letos.

Igralca Johnnyja Deppa je v zadnjih 15. letih zaznamovala vloga pirata Jacka Sparrowa v kar petih nadaljevanjih Disneyjevega piratskega hita Pirati s Karibov. Daily Mail pa zdaj poroča, da je Stuart Beattie, eden od scenaristov franšize, potrdil, da so gledalci lik Sparrowa nazadnje spremljali v nadaljevanju z naslovom Dead Men Tell No Tales. To je tudi del franšize, ki je bil komercialno najbolj neuspešen.

"On je ustvaril ta lik in očitno je to tudi vloga, po kateri je zdaj najbolj prepoznaven. Otroci po vsem svetu ga imajo radi in mislim, da je to odlično zanj in tudi za nas," je dejal Beattie in potrdil, da Depp vseeno ne bo več pirat. 

"Mislim, da bo Jack Sparrow ostal njegova dediščina, po tem se ga bodo spomnili," je dodal. Beattie je ustvaril like v Piratih s Karibov, Disney pa ga še ni uradno pozval, da poskrbi za "reboot", ki ga pripravljajo brez Deppa. "Rad bi to še delal, bilo bi super. Rad bi bil vključen," pravi scenarist. 

Sicer pa se Johnny Depp v zadnjem času sooča z veliko težavami v zasebnem življenju, menda pa ima tudi finančne težave. Oboževalci pa so zaskrbljeni zaradi njegovega "posušenega" videza oziroma precejšnje izgube kilogramov in se bojijo, da so težave, s katerimi se spopada 54-letnik, preveč zaznamovale zvezdnika.  

Profimedia
Domovanje Johnnyja Deppa.