Zabava

Isaac Palma obiskal Tanjo Zajc Zupan

Teja Pelko
7. 9. 2018, 14.00
Deli članek:

Da glasbeniki niso nujno tekmeci, ampak se lahko med njimi spletejo tudi zelo prijateljske vezi, dokazuje zgodba o Tanji Zajc Zupan in Isaacu Palmi.

osebni arhiv
Izposoja telefona je kriva, da Tanja in Isaac že razmišljata o skupnem projektu.

Kolega sta se osebno spoznala spomladi na Zvezdinem pikniku pod klobuki, zanimivo pa je, da sta bili njegova žena Patricija in njena hči Ana sošolki na fakulteti.

Ko je Tanja na facebooku videla, da Isaac za snemanje novega videospota potrebuje starinski telefon, ki ga ima v lasti, se je pevcu takoj odločila priskočiti na pomoč. Povabila ga je, da se oglasi pri njej, in že v dveh urah se je znašel pred njenimi vrati.

Tanja ga je seveda kot prava gostiteljica povabila na kavico, na citre pa mu je zaigrala tudi nekaj pesmi. Isaac ji je pozorno prisluhnil. Citre so namreč zanj zelo zanimiv in eksotičen inštrument, saj ga v Argentini, od koder prihaja, ne poznajo. Dejal je, da mu je Tanjino igranje nadvse všeč, da pa bi sam za tako lepo igro potreboval mnogo več prstov. Seveda je pevca ob njenem igranju zasrbelo tudi grlo in je ob citrah tudi zapel; malo v španščini, malo v slovenščini.

Isaac je na Tanjo naredil izjemen vtis. »Zdaj še bolj vem, zakaj je tako zelo priljubljen. Je preprost, iskren, nadarjen fant in dober pevec. Ima etos, logos in patos. Občudujem ga, kako se je že precej dobro naučil slovenščine in kako mu uspeva na naši, no, zdaj tudi njegovi glasbeni sceni,« nam je zaupala citrarka. 

osebni arhiv
Citrarka je letos letovala na Rabu. Ko je bilo avgusta slabo vreme, pa je urejala arhive s fotografijami.