Razuzdanec

Nezvesti Johnson znova skočil čez plot in pristal »na cesti«

S.R.
7. 9. 2018, 10.12
Posodobljeno: 7. 9. 2018, 11.20
Deli članek:

Britanski zdaj že nekdanji zunanji minister Boris Johnoson se je zaradi obtožb o skoku čez plot domnevno znova razšel s soprogo.

Profimedia
Nove težave v zakonu.

Boris Johnson, ki je zaradi načrtov o »mehkem« brexitu prejšnji mesec odstopil z mesta britanskega zunanjega ministra, ima po navedbah britanskih medijev težave v zakonu. Po novih obtožbah o nezvestobi naj bi znova živel ločeno od svoje soproge Marine Wheeler. Johnson je z visoko letečo odvetnico poročen že 25 let, v preteklosti pa sta se razšla že dvakrat. Tokrat naj bi bila Wheelerjeva odločena, da ga ne spusti več čez prag njunega domovanja.

Profimedia
Boris Johnson in Marina Wheeler.

V medijih se je znašla tudi njegova 25-letna hčerka Lara, ki naj bi po navedbah tabloida The Sun svojim prijateljem dejala, da je njen oče »sebična baraba« in da je njena mati »z njim zdaj dokončno zaključila.« Eden od družinskih prijateljev je na drugi strani pojasnil, da njun zakon do uradne razveze ni končan in da Boris brez posvetovanja s svojo ženo ne sprejme nobene politične odločitve. »Je zelo inteligentna in je velika podpornica brexita,« pravi. A tokrat gre kot kaže zares, saj naj bi bila ločitev neizbežna.

Johnson se je v preteklosti zaradi nezvestobe že večkrat znašel na naslovnicah britanskih medijev. Pobližje naj bi se denimo seznanil s posteljnimi rjuhami Petronelle Wyatt in Helene Macintyre.