KONEC POLETJA

Če ne v morje, rade skočijo tudi v bazen

Andreja Comino
6. 9. 2018, 20.40
Deli članek:

Poletje se počasi poslavlja, jesen je že začela kazati svoje zobe. Tisti, ki so le mogli, so si v vročih dneh nabrali nepozabne spomine na poletne dni.

Osebni arhiv
Alenka Godec med dopustom rada zaplava v bazenu.

Med temi, ki se radi prepuščajo temu vodnemu razkošju, je tudi nekaj znanih Slovenk, ki ne skrivajo dejstva, da rade čofotajo v razkošnih bazenih. Da rade skočijo v bazen, pravijo tudi pevka Alenka Godec, pevka Anja Kotar, voditeljica vremena Ajda Mlakar in pevka Claudia, ki so nam zaupale svoje prigode.

Rada se namaka

Čeprav so nekateri namigovali, da ima Alenka Godec svojo hišo z bazenom, se simpatična Alenka temu samo nasmiha in dodaja, da ni tako: »Res pa je, da z možem vsako leto za kratek čas najameva hišo z bazenom. Tam si napolniva baterije in se nato vrneva domov.«

Osebni arhiv
Anja Kotar na bazenu pripravi pravo modno revijo.

Bazen v Ameriki

Mlada pevka Anja Kotar se je pred časom s starši preselila čez lužo, kjer študira in si ustvarja uspešno pevsko kariero. In ker je pri Američanih bazen nekaj čisto vsakdanjega in niti ne kakšen poseben statusni simbol, se v njem pogosto namaka tudi Anja, ki vsakič pozira z novimi kopalkami, ki jih potem pokaže na družbenih omrežjih.

Osebni arhiv
Ajda Mlakar je najraje v bazenu s svojo prijateljico.

Od bazena do festivala

Radijska voditeljica in vremenarka Ajda Mlakar priznava, da je letos preživela nepozabne počitnice. Veliko je delala, še bolj pa uživala. Takole sta se s prijateljico namakali v bazenu na dalmatinskem Obonjanu. Seveda sta si privoščili še kozarček vina.

Osebni arhiv
Claudia Hercog se v bazenu namaka bolj redko.

Bazen za otroke

Le redki vedo, da je simpatična pevka in udeleženka šova Znan obraz ima svoj glas, Claudia Hercog, tudi turistična vodička in pobudnica številnih dobrodelnih akcij. Najbolj znan je njen projekt Škratova dežela, v kateri letujejo otroci iz socialno šibkejših okolij. Seveda tam ne manjka bazen, le Claudia se v njem bolj redko namaka.