Obljublja

Njenih golih fotografij nikoli ne boste videli

Teja Pelko
5. 9. 2018, 21.00
Posodobljeno: 5. 9. 2018, 21.07
Deli članek:

Antonija Šola je ena od najbolj plodovitih avtoric v regiji.

last izvajalke
Kantavtorica nima nekih velikih načrtov za prihodnost. Rada ima namreč, da jo življenje preseneti.

V svoji karieri je napisala že okoli 300 pesmi, tako zase kot za druge zvezde iz regije, med drugim za Tošeta Proeskega, Zdravka Čolića, Lepo Breno in Oliverja Dragojevića.

Svojo zadnjo skladbo z naslovom Bitango moja pa je prišla predstavit tudi na najbolj poslušani radio pri nas, Radio Aktual.

last izvajalke
Šola je spot za skladbo Bitango moja posnela na jahti, celotna izkušnja pa je bila zaradi močne burje in posledično visokih valov za zvezdnico zelo boleča.

V videospotu zanjo je obkrožena s kar tremi postavnimi mladeniči, ki pa ji niso ravno zmešali glave. »Zame so to mulci. Imajo 20 let. Bili so mi tako smešni in simpatični. Eden je bil ves čas na telefonu s svojim dekletom. Klicala ga je 16-krat zapovrstjo, tako da sem mu že rekla: 'Kristjan, kdaj bomo pa snemali?' Drugi je ves čas delal sklece, da bi bil na kameri videti čim bolj 'nabildan', tretji pa je ves čas kadil. Zanimiv je način, kako smo se spoznali. Eden od njih je namreč želel biti pevec. Prišel je k meni v studio, da bi pokazal svoje sposobnosti. Pa sem mu rekla: 'Ti se ukvarjaš s plesom in bolje, da nadaljuješ s tem, midva bova pa posnela spot. Pokliči še svoja prijatelja.' Skupaj namreč sestavljajo plesno skupino. In smo ga posneli,« nam je zaupala Antonija.


O OLIVERJU DRAGOJEVIĆU Pevka zelo obžaluje smrt Morskega volka, a se zaveda, da je to del življenja. »Oliver je bil neponovljiva osebnost na naši sceni in bi lahko še zelo veliko ustvaril. A na vso srečo je že veliko ustvaril in za to moramo biti hvaležni in srečni. Predvsem pa moramo bolj ceniti drug drugega, dokler smo vsi tu,« poudarja Šola.

Manj sreče z moškimi ima zvezdnica v zasebnem življenju. »Jaz sem vedno iskala ljubezen. Na koncu pa se je izkazalo, da je tip baraba. Ne vem, ali jaz narobe izbiram ali pa res nimam sreče in vedno naletim na slabe fante. Jaz v vsaki pesmi težim k ljubezni. Mislim, da je ljubezen smisel življenja. Na samo med moškim in žensko, ampak tudi med prijatelji. Ljubezen poganja življenje,« je prepričana Šola.

Pri nasprotnem spolu sicer vedno išče nek faktor X. »Prisotna mora biti kemija. Nisem oseba, ki bi kalkulirala ali imela svoj tip moškega. Mora pa imeti bogat duh in intelekt. Pomembno mi je predvsem, da imava neke skupne teme, podobne interese in da razumeva drug drugega, kar zadeva posel – jaz imam namreč zelo rada svoj posel in mi veliko pomeni, da je tudi on strasten pri svojem,« nam je razkrila. Odbijajo pa jo grobost, neiskrenost in nezvestoba. Kadar sama naredi prvi korak, to stori na ženstven način, z nasmehom ali pogledom, včasih tudi s klepetom. In če ugotovi, da to ni to, se hitro umakne. Nikoli pa nikomur ni poslala golega posnetka. »To je preveč nevarno. Dekle, ki mi ureja splet in informatiko, mi je povedala, da se da v vse vdreti in da vse nekje ostane shranjeno, tako da je to preveč tvegano,« pravi.

Antonija je sicer v izvrstni formi in za to tudi pošteno gara. »S tem se res dosti ukvarjam. Morda celo preveč. Jem zelo naravno in veliko, a tudi dosti treniram: hodim v fitnes, na boks, tečem, plavam in plešem ob drogu. Veliko časa pa posvečam tudi negi las in kože. Do zdaj nisem posegla še po nobenih invazivnih postopkih. Za zdaj je na meni vse naravno, kar pa ne pomeni, da nekega dne ne bom uporabila kakšnega kozmetičnega tretmaja. Kljub vsemu smo mi javne osebe in tako zelo izpostavljeni javnosti. A za zdaj se še kar držim,« nam je v smehu dejala Šola.

last izvajalke
Antonija ima zelo rada Slovenijo, obožuje pa tudi naše toplice in jih redno obiskuje.