EKSKLUZIVNO

Ana Maria Mitič rodila fantka!

N.S.
5. 9. 2018, 20.29
Deli članek:

Priljubljena komedijantka in voditeljica Ana Maria Mitič je najbližje danes presenetila z novico, da je rodila zdravega fantka!

Arhiv Svet24
Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da je Ana Maria Mitič je danes rodila zdravega fantka.

Multiralentirana Ana Maria Mitič se je zadnje čase popolnoma umaknila iz javnosti, razlog pa je bila visoka nosečnost. Čeprav se je govorilo, da ima 33-letna voditeljica in komedijantka rok poroda šele proti koncu septembra, je njen prvi naraščaj pohitel. Svojim najbližjim članom družine je Ana Maria danes sporočila, da je danes rodila zdravega fantka, ki ga ima skupaj s partnerjem Luko Kozamernikom. Čestitke za rojstvo sina ji v porodnišnico pošiljamo tudi iz uredništva Svet24.

Instagram
Ana Maria in njen partner Luka sta danes prvič postala starša.

Slovo za eno leto
Novopečena mamica tako že uživa prve trenutke s sinčkom, ki pa ga ne bo izpostavljala javnosti. Igralka se je odločila, da se za nekaj časa umakne iz javnosti in posveti samo družini. "Čeprav me je povsod dosti, postavljam družino nepreklicno na prvo mesto. Zato se odpravljam na malce daljši oddih od sveta slavnih in zabavnih. Se vidimo v jeseni 2019, do takrat pa lepo se imejte in veliko se smejte!« je na svoji spletni strani v času nosečnosti zapisala Ana Maria.