ROBBIE WILLIAMS

Zvezdnik kot sodnik ni prinesel gledanosti

N.S.
5. 9. 2018, 07.15
Deli članek:

Čeprav novi sodniški četverec šova X Factor še ni upravičil visoke gledanosti, so ustvarjalci šova zelo zadovoljni s prvo oddajo nove sezone.

Profimedia
Nova žirija šova X Factor, v kateri sta tudi Robbie Williams in žena Ayda, že dviguje prah.

Nova sezona priljubljenega šova X Factor je prinesla tudi številne spremembe, za katere je kriv oče šova Simon Cowell. Eden najbolj strogih televizijskih obrazov Simon Cowell se je vrnil z novo sezono uspešnega pevskega šova, kjer po novem v žiriji poleg Simona sedijo tudi Robbie Williams in njegova žena Ayda Field ter nekdanji član One Direction Louis Tomlinson. In čeprav so s spremembo žirije računali na odlično gledanost, je bila ta najnižja v zgodovini, vse odkar so šov prvič predvajali leta 2004. Toda Simon je vseeno zadovoljen, saj je bil šov kljub vsemu še vedno najbolj gledana oddaja tisti večer.

Razdvojeni gledalci

Po prvi oddaji X Factorja so svoje povedali tudi gledalci, ki pa jih je nova žirija razdvojila na dva pola. Nekateri pravijo, da je nova žirija dolgočasna in zahtevajo nazaj priljubljeno sodnico Sharon Osbourne, ki jo je Simon odpustil. Spet drugi menijo, da je žirija fantastična in prava osvežitev, še posebej sta zabavna Robbie Williams in njegova žena Ayda, ki sta dokazala, da sta sproščena, zabavna in velika opora večini tekmovalcem.

Profimedia
Računali so, da bo Robbie Williams dvignil gledanost, a se to ni zgodilo.

Neznana sodnica

Veliko gledalcev se je pritožilo, da pravzaprav ne vedo, kdo je ženska sodnica. Ko so izvedeli, da gre za ženo slavnega pevca, so bili v komentarjih še zlobnejši, saj jima očitajo nepotizem, a kot je videti, se Simon Cowell s tem ne obremenjuje.