Trebušček in pol

FOTO: Internet je "ponorel": Meghan je noseča!

R.T.
7. 9. 2018, 11.32
Posodobljeno: 7. 9. 2018, 11.52
Deli članek:

Ali Meghan Markle res obdaja nosečniški sij? Njeni najzvestejši sledici so prepričani v to.

Profimedia
Meghan Markle

Vojvodinja Sussekška Meghan Markle je s prihodom na koncert 100 Days Od Peace, ki se je odvijal v dvorani Central Hall Westminster, razburkala ne le britansko, ampak tudi svetovno javnost. Nič novega, bi rekli številni, Meghan se je po poroki s princem Harryjem povzpela na lestvicah priljubljenosti do neslutenih višav in zasenčila praktično vse člane kraljeve družine. No, morda pri tem ostaja izjema le kraljica mati. 

Profimedia
Meghan Markle

Vsakih nekaj dni se v medijih pojavijo novice, češ, da je Meghan že v pričakovanju. Z včerajšnjim prihodom na prireditev pa so fotografi dobesedno ponoreli: Meghan je za prireditev izbrala modro obleko tajvansko-kanadskega modnega oblikovalca Jasona Wuja in s tem le podkrepila govorice o nosečnosti. V zadjem času je namreč Meghanina izbira oblačil še pod posebej ostrim drobnogledom, saj števili pozorni opazovalci trdijo, da Meghan za javna pojavljanja izbira drugače krojena oblačila in da je "čiste linije" zamenjala za oblačila, ki tako ali drugače prekrivajo njen trebušček. Prav včerajšnja modra obleka pa je prekrivanje trebuščka sloke igralke še posebej poudarila. 

Profimedia
Obleka je povzročila veliko "vznemirjenja" med Meghaninimi oboževalci.

Meghanini oboževalci pa so na družbenih omrežjih jasni: Meghan je noseča. Po objavi prvih fotografij Meghan v modri obleki so predvsem uporabnice družbenega omrežja dobesedno ponorele in delijo na stotine Meghaninih fotografij, ki naj bi razkrivale domnevno nosečnost. Nekateri pa so v svojem prepričanju šli tako daleč, da nosečnost vojvodinji ne pripisujejo le na podlagi izbire oblačila, ampak tudi "nosečniškega sija". Kraljeva palača modro molči, bo pa vsem radovednežem kaj kmalu jasno, ali bosta Harry in Meghan v bližnji prihodnosti res zibala.

Profimedia
Meghan Markle

Profimedia
Meghan Markle