Jamie Dornan

Zvezdnik filma 50 odtenkov sive se je razgovoril o spolnih igračkah

K.M.
1. 2. 2017, 10.25
Posodobljeno: 27. 2. 2024, 08.05
Deli članek:

Igralec je sodeloval v pogovorni oddaji Ellen DeGeneres in ji v pogovoru razkril tudi nekatere žgečkljive podrobnosti.

Profimedia

V sklopu promocije drugega filma franšize 50 odtenkov sive, se je igralec Jamie Dornan, ki navdušuje v vlogi z dominacijo in žensko predajo obsedenega Christiana Greya, ustavil tudi pri priljubljeni voditeljici Ellen DeGeneres  in ji razkril, ali tudi v svojem resničnem življenju svojo spolnost popestri z različnimi igračkami. 

Voditeljica je izpostavila, da se morajo igralci za vlogo dobro spoznati z likom, ki ga upodabljajo in tako napeljala, da je logično, da mora Jamie za potrebe odtenkov poznati kar nekaj ''opreme''. 

Film 50 odtenkov teme v slovenske kinematografe prihaja na valentinovo, že teden dni prej, 7. februarja ob 20. uri, pa ekskluzivno premiero pripravlja medijska hiša Media24.

''Pred to vlogo takšnega sveta nisem poznal. Smešno pa je, da je praktično vse, kar najdeš v rdeči sobi, nekakšna različica vsakodnevnih stvari. Morda to uporabljaš med jahanjem, ali pa si s takkšno stvarjo pomagaš med premikanjem vreče. Imaš spretnosti, nad katerimi si presenečen. Moram pa priznati, da sem bil pri večini pripomočkov zelo neizkušen,'' je razkril 34-letni igralec. 

Zaradi v zadnjih letih zelo priljubljene BDSM spolnih praks (vezanje, disciplina, nadvlada, predaja saomazohizem ...), je voditeljico zanimalo še, ali je film za takšne spolne aktivnosti navdušil tudi Jamijovo ženo Amelio Warner. ''Če jo je, mi ona tega še ni zaupala'', so besede s katerimi je Jamie zaključil pogovor.