Glasbeni spektakel

Biebermanija: Na koncertu tudi nekdanji predsednik vlade

D. B.
10. 11. 2016, 15.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Razprodan zagrebški koncert Justina Bieberja navdušil oboževalce, prišli so tudi znani obrazi.

Profimedia

Na Hrvaškem še vedno občutijo posledice biebermanije, ki je včeraj dosegla vrhunec s spektaklom v razprodani zagrebški Areni. Čeprav nekateri menijo, da so Bieberjevo občinstvo predvsem najstniki, so na koncert prišli tudi starejši, med katerimi so bili tudi znani obrazi. Večina jih je sicer prišla v spremstvu svojih otrok.

Profimedia

Justin Bieber je s koncertom opravičil pričakovanja občinstva in napovedal vrnitev na Hrvaško. Po dveh predskupinah je z nastopom na dveh odrih z več kot petdesetimi plesalci in spremljevalnim bendom ter redko videnimi vizualni efekti potrdil status svetovne zvezde. Koncert je že začel spektakularno, na oder se je namreč spustil izpod stropa v stekleni kletki ter zapel pesem Mark my words.

Profimedia

Pokazal je tudi ostale talente

Bieber je dvignil Areno s svojimi največjimi hiti ter na odru navdušil tudi z igranjem na kitaro in bobnanjem, zaradi česar je požel ovacije. "Hvala vsem za podporo in ljubezen, ki mi jo dajete nocoj," je med drugim dejal pevec.

Princ popa je nastopil pred več več kot 18 tisoč ljudmi, njegov zagrebški koncert pa je bil razprodan že, ko so ga organizatorji najavili. Bieberjevi strastni fani niso bili razočarani, glasbenik pa je na koncu obljubil, da se bo vrnil.

Profimedia

Med občinstvom tudi znani obrazi

Koncert so obiskali številni hrvaški estradniki, med njimi tudi hrvaški pevec Jole z ženo in hčerama, največ pozornosti medijev pa je požel nekdanji hrvaški premier Tihomir Orešković, ki je na koncert prišel v spremstvu soproge Sanje in svoje hčere. 

Profimedia