Paparaci v Londonu

FOTO: Katarina Čas žurala s hollywoodsko elito

b.p.
24. 8. 2016, 20.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Najuspešnejša slovenska igralka v tujini Katarina Čas se trenutno mudi v Londonu. Trenutno se je znašla na naslovnicah številnih medijev, saj je žurala pozno v noč z hollywoodskima zvezdnicama, sveže ločeno igralko Amber Heard in supermanekenko Caro Delevingne.

M24
Slovenska igralka je zadnje čase kar naprej v družbi hollywoodskih zvezd.

Očarljiva slovenska igralka Katarina Čas se trenutno mudi v Londonu, kjer ima nove »filmske« obveznosti, med drugim pa se je udeležila premiere filma Odred odpisanih, kjer igra njena dobra prijateljica, igralka Margot Robbie, s katero sta se spoznali na snemanju filma Volk z Wall Streeta.

B. J., londonski paparac

"Sveže ločeno igralko Amber Heard, manekenko Caro Delevingne, igralko Margot Robbie in, kot ste sami rekli, slovensko igralko Katarino Čas smo ujeli pred londonskim klubom, kjer se niso pustile motiti pri zabavi."

In prav zaradi prijateljstva sta igralki zadnje čase večkrat opaženi skupaj. Skupaj z drugimi zvezdniškimi imeni, kot sta sveže ločena igralka Amber Heard in menekenka Cara Delevingne, so ju v objektiv ujeli britanski paparaci. Po manjši drami pred znanim striptiz klubom se je druščina le odpravila v drug nočni klub, kjer so veselo žurirali pozno v noč.

Po naših informacijah naj bi druščina pila prestižni šampanjec Bollinger Grande Annee Vintage 1999, ki stane 165 funtov na steklenico. Ob veselem nazdravljanju pa so se večkrat odpravili tudi ven na nikotinsko pavzo, kjer so paparaci fotografirali tudi našo zvezdnico Katarino Čas, ko je veselo klepetala z vsemi tremi hollywoodskimi zvezdicami in njihovimi prijatelji, kar očitno pomeni, da je lepa Katarina lepo sprejeta med svetovnimi zvezdami.

facebook
Zvezdniška druščina se ni pustila motiti številnim paparacem, ki so jih veselo fotografirali.

Zadnje čase jo večkrat opazijo v njihovi družbi. Nekaj utrinkov z omenjenega dogodka je Časova delila na svojem instagramu, zabavno fotografijo pa je objavila tudi asistentka njene avstralske kolegice Sophia Kerr. Katarino smo poklicali za komentar, a je v Londonu očitno prezaposlena, saj se menda pripravlja na nov projekt, ki ji bo prinesel še več svetovne slave, a o tem verjetno še ne sme govoriti. Vsekakor ji želimo veliko uspeha in še več zvezdniških trenutkov z znanimi obrazi sveta!