Cara Delevingne

Imela je zvezdniški izpad pred stiptiz klubom

b.p.
25. 8. 2016, 18.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Supermanekenka, ljubljenka oblikovalca Karla Lagerfelda in igralka Cara Delevingne je pred dnevi pokazala svojo »grdo« zvezdniško plat, ko je pred londonskim klubom zahtevala, naj jo noter spustijo brezplačno, saj je vendar zvezda!

facebook

Cara se je skupaj s sveže ločeno igralko Amber Heard, igralkama Margot Robbie in Katarino Čas ter drugimi prijatelji ustavila pred znanim striptiz klubom in naredila celo dramo, ker jih niso spustili notri. »Ali ne veste, kdo sem jaz?! Jaz sem Cara Delevingne. Jaz sem Cara in to je moja prijateljica Amber, ki se je ravno ločila,« se je zvezdnica brez sramu drla na varnostnika, a kljub vsemu ni prišla v klub, saj je bil ta popolnoma zaseden.

»Mi sprejmemo vsakega, dokler se obnaša spoštljivo. A Cara in prijatelji niso imeli manir, bili so žaljivi in zahtevali so, da se jih v klub spusti brezplačno, saj ne mislijo plačevati 20 funtov vstopnine na osebo. Žal takšnega obnašanja pri nas ne toleriramo in smo jih prijazno zavrnili,« je povedal vodja kluba SophistiCats.