Staranje

VIDEO: Priznala je: "Strah me je bilo, ampak sem uvidela napako"

R.T.
25. 8. 2016, 17.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Courteney Co je priznala, da je določeno obdobje v svojem življenju želela "premagati staranje", nato pa ugotovila, da to ni mogoče.

Youtube
Pravi, da se je sprijaznila s staranjem.

Igralka Courteney Cox, ki se je v spomin televizijskih gledalcev zapisala kot Monica iz nanizanke Prijatelji, je spregovorila o estetskih posegih, ki si jih je privoščila. Priznala je, da je določeno obdobje v svojem življenju želela "premagati staranje", nato pa ugotovila, da to ni mogoče.

"Na sebi sem naredila stvari, ki sem jih obžalovala, ampak nekatere od njih na srečo ne trajajo dolgo. Skušala sem premagati tekmo s časom, no, dojela sem, da to ni mogoče," je iskreno priznala danes 52-letna igralka. V tem obdobju se je nekajkrat kar zgrozila, ko je zagledala svoje fotografije. Dojela je, da je bila videti grozno. Strah pred staranjem pripisuje tudi igralskemu poklicu, ki po njenih besedah ni prizanesljiv do žensk, ki se starajo.

Zdaj so "temni časi" preteklost. Trdi, da se ne boji več staranja in da se je enostavno prepustila toku. Courteney je vse skupaj priznala v oddaji avanturista Beara Gryllsa.