Zabava

Mel Gibson bo moral zaradi nekdanje žene seči globlje v denarnico

b.p.
24. 8. 2016, 14.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Hollywoodski igralec Mel Gibson in Oksana Grigorijeva sta imela več let trajajoče razmerje, zaradi Rusinje pa se je igralec razšel s svojo ženo Robyn, s katero sta bila skupaj 31 let.

Mel Gibson je pristal na višjo mesečno rento svoji nekdanji partnerici Oksani, a le pod pogojem, da se izseli iz njegovega domovanja v Los Angelesu.

Takrat je moral igralec ženi Robyn plačati več kot 350 milijonov evrov. Ko se je končalo razmerje z Oksano, je tudi ona zahtevala velik kos njegovega premoženja. Na sodišču je razkrila tudi, da jo je Mel pretepal, zaradi česar je igralca čakala celo triletna pogojna zaporna kazen.

S pomočjo sodišča sta se dogovorila za 20 tisoč evrov na mesec, toda Oksana je zdaj zatrdila, da je to absolutno premalo, in na sodišču zahtevala skoraj sto tisočakov na mesec. Čeprav igralec na začetku novega sodniškega boja ni želel plačevati več, pa sta se na sodišču vseeno dogovorila, da bo Oksana mesečno prejemala nekaj več kot 26 tisoč evrov, toda samo če se izseli iz njegovega domovanja v Los Angelesu.