KONCERT POLETJA

Bosta skupaj tudi zapela?

Nejc Simšič
4. 7. 2016, 18.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Jan Plestenjak in Severina sta dva velikana slovenske in hrvaške popularne glasbe, vendar pa še nikoli nista stopila na isti oder in imela skupnega koncerta. To se bo zgodilo 15. julija na Vrhniki.

arhiv
15. julija se nam obeta koncertni spektakel Jana Plestenjaka in Severine, k bo prava poslastica za glasbene in vizualne sladokusce.

Na istem odru bosta 15. julija prvič skupaj stala dva velikana slovenske in hrvaške popularne glasbe, ki ju ni treba posebej predstavljati – pod zvezdami bosta skupaj nastopila zvezdnika Severina in Jan Plestenjak.

Severina ima rada sodelovanja z drugimi glasbeniki, še posebej druženje na odru, zato se nastopa z Janom Plestenjakom zelo veseli.

Prav gotovo bo to eden najbolj odmevnih poletnih koncertov in zanesljivo tudi največji poletni pop dogodek v Osrednjeslovenski regiji. Pravzaprav si obetamo koncert presežkov in temu bo sledila tudi njegova produkcija. Veliki oder, vrhunski ozvočevalni sistem, impresiven svetlobni park in scenografija v celoti z videozaslonov skupne dimenzije več kot 120 kvadratnih metrov, poleg tega pa še svetlobni in pirotehnični efekti. Pravi koncert za glasbene in vizualne sladokusce.

marko ocepek
Jan za Severino pravi, da je enkratna ženska, profesionalna izvajalka, ki ve, kako se naredi odličen šov, za piko na i pa je tudi lepa ženska.

Oba se veselita

Velikega koncertnega spektakla se oba akterja zelo veselita. »Zelo sem srečna, da bova skupaj pela. Jana sem že na hitro srečala pred kratkim v Ljubljani in se zelo veselim, saj imam rada sodelovanja z drugimi glasbeniki in glasbeno druženje se mi zdi super. To pa vemo, da je najboljše prav na odru,« je povedala Severina, o kateri je same besede hvale imel tudi Jan.

»Severina je enkratna ženska, profesionalna izvajalka, ki ve, kako se naredi odličen šov, za piko na i pa je tudi lepa ženska,« je priznal Jan. A vprašanje je, ali bosta skupaj tudi zapela? »Ja, se še dogovarjava, kaj bi ušpičila skupaj, tako da bo zagotovo presenečenje večera.«