KONČNO PRIZNALA

S princem Harryjem je trpela

mv
3. 7. 2016, 21.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Princ Harry velja za enega najbolj zaželenih samcev na svetu, a življenje z njim ni tako pravljično, kot se morda zdi na prvi pogled. Njegova nekdanja ljubezen Chelsy Davy je priznala, da je bilo razmerje z njim strašljivo ter da je pogosto trpela.

zimbio
Chelsy in Harry sta kar sedem let poskušala vzdrževati svoje razmerje.

Chelsy Davy je bila tista srečnica, ki je kar sedem let preživela v razmerju s postavnim princem, a se nikakor ni odločila za to, da bi se ob njem ustalila. Razlog ni bilo pomanjkanje ljubezni med Južnoafričanko in rdečelasim modrokrvnežem, ampak pritisk medijev, ki je svetlolasko strašil. »Bilo je težko: noro, strašljivo in neprijetno. S tem pritiskom se nikakor nisem mogla sprijazniti,« je priznala; želela si je živeti normalno življenje, a ob njenem slavnem fantu to ni bilo mogoče.

zimbio
Pritiski medijev so bili za svetlolasko premočni.

Chelsy je prvič javno priznala, da je v razmerju s princem Harryjem nevzdržno trpela.

Po koncu njunega razmerja pred šestimi leti se je vrnila v Afriko, da bi se izognila medijski pozornosti in se posvetila študiju prava; tega je tudi uspešno zaključila. Princ Harry menda te ljubezni nikoli ni do konca prebolel in si še vedno želi, da bi si svetlolasa pravnica premislila, a ona prav nič ne pogreša časov, ko je živela na očeh javnosti.

zimbio
Danes sta dobra prijatelja, ki se spoštujeta in občudujeta.

Ostajata dobra prijatelja

Par do danes ostaja v prijateljskem odnosu in pogosto ju lahko ujamemo v sproščenem druženju v različnih evropskih mestih, a upanja, da bi znova postala par, menda ni. Chelsy se je posvetila svojemu delu in uživa v življenju v Južnoafriški republiki.

zimbio
Harry pa si menda še vedno želi, da bi bila Chelsy njegovo dekle.

Čeprav je diplomirana pravnica, trenutno izdeluje nakit, njena prva kolekcija, ki jo je predstavila nedavno, pa nosi ime Aya. Z dobičkom od prodaje modnih kosov namerava podpreti izobraževalne projekte v Afriki, o vrnitvi v London pa ne razmišlja.