Zabava

Zgleden dedek, ki ne menja plenic

mv
6. 1. 2016, 19.18
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

V novem dokumentarnem filmu o dobrodelnosti princa Charlesa je prvi v vrsti za britanski prestol spregovoril tudi o svojem odnosu z vnukoma, princem Georgeem in princeso Charlotte. Izkazal se je kot predan dedek, ki z malčkoma počne vse, le plenic jima ne menja!

Reuters
Princ Charles rad preživlja čas z vnukoma.

Princ Charles je bil predan že kot očka sinovoma Williamu in Harryju, podobno zgledno pa opravlja tudi svojo vlogo dedka. Ker ima zaradi svoje funkcije ogromno obveznosti, časa za skupne trenutke z malim Georgeem in Charlotte ni na pretek, a ga Charles zato toliko bolje izkoristi.

Facebook
George in Charlotte rada preživljata čas z dedkom.

S starejšim vnukom se menda izjemno rad zabava v vrtu, ki je njegova velika ljubezen, na svojem imenitnem zelenem posestvu Highgrove, ki ga je kupil leta 1980, pa je za vnuka zasadil nekaj novih dreves, postavil pa mu je tudi novo hišico na drevesu.

zimbio
Tudi William in Harry ga opisujeta kot predanega in ljubečega očeta.

Plenic pa ne!

Nič mu ni težko, ko pride do vnukov, le pokakane in polulane pleničke se ne bi dotaknil za nič na svetu. »To se mi enostavno ne zdi potrebno,« je v smehu pripomnil Charles, ki ga William in Harry v dokumentarnem filmu opisujeta kot zelo ljubečega očeta. »Redno se je udeleževal najinih šolskih nastopov in naju pogosto spravljal v zadrego z neprimernimi komentarji – venomer se je vedel kakor povsem običajni starši,« sta poudarila princa.