Zabava

Zlata poroka za babico in dedka

Alesh Maatko
6. 1. 2016, 17.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Štajerski slavček je znan po tem, da ga v zadnjem času ne kličejo samo na zabave kot glasbenega gosta in ne kupujejo samo koledarjev za leto 2016, temveč ga najamejo za organizatorja porok in drugih dogodkov.

Tina Golub
Dan je bil čaroben kot tisti pred petdesetimi leti, so vsi skupaj povedali v en glas.

Tina Golub
Damjan Murko je skupaj z ženo Majo še kako presenetil svojega dedka in babico. Veselje je bilo nepopisno.

Pred kratkim je Damjan Murko pošteno zavihal rokave in najljubšima osebama v njegovem življenju pripravil zabavo. Babici Elizabeti in dedku Frideriku je namreč ob zlati poroki pripravil vnovično poroko v cerkvi, z županom in s številnimi glasbenimi presenečenji.

Tina Golub
Damjan Murko, pevka Mili in skupina Klapovuhi so poskrbi tudi za glasbeni del edinstvenega praznovanja.

VSE PO NAČRTU

"Priprave so se začele že nekaj mesecev prej. Želel sem, da vse skupaj ostane velika skrivnost pred babico in dedkom. Obred so v cerkvi popestrili Anita Kralj in pevka Mili ter duet RS, kot posebno presenečenje pa so pred svojim velikim koncertom v Benediktu prišli člani skupine Klapovuhi. Ker je babica velika oboževalka resničnostnih šovov, je dogajanje popestrila še Nina Golub iz Big Brotherja, ki je vse dogajanje tudi fotografirala," nam je zaupal Damjan.

Tina Golub
Seveda je na zabavi, ki je sledila uradnemu delu, zapel tudi štajerski slavček, ki je nastopil skupaj z duetom RS.

POMENITA MU NAJVEČ

"Ko sta 'mladoporočenca' prispela pred cerkev, sem babici podal poročni šopek, dedku pripel naprsnik ... zaslišala pa se je tudi poročna koračnica. S solzami v očeh sta stopala proti oltarju in vedel sem, da je vse, kar sta naredila zame in še delata, s to gesto vsaj malo poplačano. Babica in dedek mi v življenju pomenita največ, sta moja druga starša in ne znam si predstavljati življenja brez njiju, sploh zdaj, ko sta prvič postala tudi prababica in pradedek mojemu sinu Tiarju," je zaključil Damjan.