Zabava

Tokrat bo na žar vrgel Pahorja in Kobala

ns
5. 1. 2016, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Po več kot uspešnih prvih dveh predstavah Na žaru, kjer so si znani Slovenci in Slovenke privoščili šale na račun Lada Bizovičarja in Jana Plestenjaka, se zdaj vrača nova serija predstav Na žaru z Ladom Bizovičarjem.

Arhiv Svet24
Predsednik države Borut Pahor je sprejel izziv in se bo pustil »speči« svojim prijateljem.

V Ljubljani se prvi teden novega leta nadaljuje serija predstav Na žaru z Ladom Bizovičarjem, kjer se bo igralec in voditelj znova lotil znanih osebnosti in jih v živo »spekel«.

RTV Slo
Lado Bizovičar je prvi prestal preizkušnjo »na žaru«, zdaj pa se bo lotil še drugih.

V prihajajoči seriji predstav bo vroče predsedniku Republike Slovenije Borutu Pahorju, Lado Bizovičar pa bo »spekel« tudi igralca Borisa Kobala.

Mediaspeed
Na žaru se bo pustil obdelati tudi igralec in režiser Boris Kobal.

»Na žaru je odrsko druženje, pri katerem znano osebnost počasti skupina njegovih prijateljev s komičnimi govori, šalami na njegov račun ali skladbami. Ne gre za žaljenje, ampak za poklon osebi, ki je na žaru. Obiskovalci si bodo lahko tudi pri nas v živo ogledali poklon znanim Slovencem in priznanje za njihovo delo na zelo zabaven način,« je povedal Lado, ki je prvi na lastni koži preizkusil, kaj pomeni biti pečen. Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor bo v živo pečen 8. januarja zvečer v SNG Opera in balet Ljubljana, legendarni igralec Boris Kobal pa dan kasneje, 9. januarja zvečer v SNG Opera in balet Ljubljana. In glede na prvi dve predstavi, ki so ju predvajali tudi na Pop TV, se nam obetata spet dva zelo zabavna večera.

m24
Jan Plestenjak je preživel »pečenje na žaru«, zdaj pa se bo lahko nasmejal še drugim.