Zabava

Igralka že četrtič ločena

mv
5. 1. 2016, 18.34
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Štiriinšestdesetletna igralka Jane Seymour resnično nima sreče v ljubezni. Čeprav sta z možem Jamesom Keachem nekoč veljala za enega najsrečnejših hollywoodskih parov, sta se pred tremi leti uradno razšla, zdaj pa sta si še formalno razdelila premoženje.

zimbio
Nekoč priljubljena televizijska zdravnica dr. Quinn kar ne najde ljubezni za vse življenje.

Jane in James sta se razšla že pred tremi leti, prejšnji teden pa sta dokončno podpisala ločitvene papirje in si razdelila premoženje. Menda sta se brez nesoglasij dogovorila o razdelitvi bogastva, tudi številnih avtorskih pravic za televizijske serije in filme. Igralka, ki se je razvezala že v četrto, ter režiser in producent sta se poročila leta 1993 in veljala za enega najsrečnejših hollywoodskih parov, ne nazadnje sta tudi uspešno sodelovala pri številnih projektih. Spoznala sta se med snemanjem odlične serije o predani zdravnici Dr. Quinn, v kateri je Jane odigrala glavno vlogo, James pa je vihtel režisersko taktirko. Kaj je šlo v na videz srečnem zakonu, v katerem sta se rodila dvojčka John in Kristopher, po zlu, ne želita komentirati.

zimbio
Z Jamesom sta bila poročena od leta 1993.

Kako sta si razdelila premoženje 

Kot razodeva sodna dokumentacija, bo Seymourjeva obdržala družinsko posestvo v Malibuju in domači Angliji, Keach je dobil sezonske vstopnice za košarkarske tekme ekipe Los Angeles Dodgers, vendar je nekdanji ženi v zameno menda odštel 100.000 evrov.

Jane in James sta ločitev končno zaključila.

Preostalo premoženje si bosta razdelila na pol, delila si bosta tudi avtorske pravice in prihodke od serije o predani zdravnici in tudi od filmske uspešnice Hoja po robu.