Zabava

Poglejte novo Pamelo Anderson

M.J.
6. 1. 2016, 13.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Manekenka Kelly Rohrbach morda nima več partnerja, so pa jo zato izbrali, da v filmski adaptaciji popularne Obalne straže (Baywatch) upodobi seksi blondinko CJ Parker.

Instagram

Nova seksi okrepitev Baywatch ekipe je atraktivna Kelly Rohrbach. Manekenka je pred nedavnim s simpatičnim The Rock (Dwayne Johnson) posnela zabaven skeč, ki ga je kasneje tudi objavila na svojem Instagram profilu

Govora je o svojevrstni mini najavi za filmsko adaptacijo popularne TV serije iz 90-tih let, katere zaščitni znak so bile rdeče kopalke, s katerimi se je uveljavila tudi Pamela Anderson. Njena naslednica pa je prav Kelly, ki je prevzela vlogo CJ Parker. Tudi The Rock igra v omenjenem filmu, svoji novi kolegici pa je pripravil nekakšen preizkus. Pokazati mu je namreč morala tek, ki naj bi spominjal na znameniti tek Pamele Anderson.

Naj spomnimo, da so se tuji mediji razpisali o domnevni prekiniti zveze med manekenko in igralcem Leonardom DiCaprijem. Par sta bila eno leto, šušljalo pa se je, da jo je DiCaprio zaprosil tudi za roko.