Zabava

Ceco hči spravlja ob živce

mv
6. 1. 2016, 18.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Srbska glasbena diva Svetlana Ražnatović - Ceca ima zanimiv odnos s svojo najstniško hčerko Anastasijo. Čeprav sta zelo povezani, si gresta tudi zelo na živce, druga drugo kritizirata in včasih tudi nadzorujeta.

facebook
Anastasija si je z mamo zelo blizu.

Ceca se je s 17-letno Anastasijo odzvala povabilu na gostovanje v eni od srbskih pogovornih oddaj, kjer se je razgovorila tudi o svojem odnosu s hčerko. Čeprav ne skriva, da Anastasijo naravnost obožuje, je priznala, da ima njena hčerka določene lastnosti, ki jo kar naprej spravljajo ob živce. »Neprestano zamuja in to me spravlja na rob pameti. Zelo je neorganizirana, zato jo kar naprej kličem in preverjam, ali je zamudila na sestanke in koliko,« je razložila Ceca, najstnica pa ji ni ostala dolžna. 

Ceca neprestano kritizira Anastasijo, njej je to všeč. 

Iskreno in neposredno

»Res je, kar naprej me kliče in kritizira. Govori mi, da ne spoštujem časa drugih, kar je res. Kritizira pa me tudi zaradi drugih stvari. Ko sem si recimo lase pobarvala na svetlo, mi je brez obotavljanja v obraz povedala, da sem videti strašno,« je povedala 17-letnica in dodala, da ravno to direktnost pri mami obožuje. »Iskrena je in ne ovinkari. In meni je všeč taka,« pravi Anastasija.

arhiv uredništva
Ceca je iskrena in neposredna mama ter priznava. da jo skrbi za sina Veljka.

Ceca si je sicer s hčerko in 19-letnim sinom Veljkom izredno blizu, tudi novoletne praznike so preživeli skupaj na Kopaoniku. Večina je sicer prepričana, da se je balkanska diva tja odpravila predvsem zato, da nadzoruje obnašanje sina, ki je znan po burnih zabavah in pretiravanju z alkoholom. Tudi Ceca je namreč kljub slavi povsem navadna mama, ki želi poskrbeti, da so njeni otroci varni.