Zabava

Ceca v Dubaju doživela neljubo nerodnost

mv
17. 12. 2015, 22.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Srbska pevka Svetlana Ražnatović - Ceca, ki se je pred kratkim vrnila iz Dubaja, kjer je nastopala za šejke in bogate izseljene Srbe, je spregovorila o neljubi nerodnosti, ki se ji je pripetila tik pred nastopom za izbrane premožne obiskovalce.

arhiv Svet24
V Dubaju je kljub strgani obleki menda navdušila.

Preden je stopila na oder, ji je namreč počila obleka, in ker ni vedela, kako rešiti problem čim bolj neopazno, je čez večerno toaleto oblekla usnjeno jakno. »Jakno sem imela na sebi le zato, da prikrijem nesrečo. Smola pač, a zdi se mi , da nihče ni opazil,« je skozi smeh za srbske medije razložila Ceca, ki je zaradi nastopa na Bližnjem vzhodu zamudila 19. rojstni dan svojega sina Veljka, ki pa mame ni preveč pogrešal na zabavi.

Facebook
Njen sin Veljko je praznoval 19. rojstni dan v družbi sestre Anastasije, Cece pa ni povabil.

Ni je povabil na zabavo

»Veljku sem zaželela, da naj bo pameten in čim prej odraste v modrega moškega, tako kot si vsaka mama želi za svojega sina. Zadnje čase me vse manj potrebuje, ima svojo družbo, kar je za njegovo starost povsem normalno,« je povedala Ceca in dodala, da je Veljko rojstni dan preživel v družbi sestre, s katero sta najboljša prijatelja. Rojstni dan je praznoval že teden dni prej, pevka pa na zabavo ni bila povabljena. »V redu je, ne zamerim mu,« je dejala srbska zvezdnica in priznala, da včasih otroka kliče tudi do osemkrat na dan, ker se sama le redko spomnita, da bi se ji oglasila.