Zabava

Princ Harry rojstni dan preživel z bivšo

mv
21. 9. 2015, 21.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Princ Harry je po mnenju Britancev že čisto predolgo samski. A morda se bo to kmalu spremenilo. Rdečelasi lomilec ženskih src je namreč svoj 31. rojstni dan preživel v prav posebni družbi. Opazili so ga na večerji s Cressido Bonas.

Arhiv Svet24

Harry je 31. rojstni dan praznoval, kot se za princa spodobi. V londonskem pubu je organiziral zabavo in nanjo povabil vse svoje prijatelje, med njimi pa je bila tudi 26-letna igralka Cressida Bonas, s katero je bil dve leti v razmerju.

Čeprav sta se takrat v prijateljskih odnosih razšla, naj bi se ta večer znova zbližala. Cressida se je nedavno razšla s svojim fantom, kar pomeni, da sta oba spet samska. Postavna svetlolaska se je princu in nekaterim njegovim prijateljem pridružila tudi na zabavi v Kensingtonski palači, potem ko je pub zaprl svoja vrata; priče pravijo, da sta se s Harryjem neprestano smejala in bila več kot očitno zadovoljna, da sta v družbi drug drugega.

»Cress in Harry sta ves čas v stikih. Zelo sta naklonjena drug drugemu, čeprav trenutno nista v razmerju. A nikoli ne reci nikoli,« je povedal vir blizu princa. Princ in igralka sta razmerje prekinila maja lani, po dveh letih vroče ljubezni. Cressida je takrat priznala, da ji življenje kraljeve družine ne diši ter da je čisto premlada, da bi se omejevala s številnimi pravili, ki jih narekuje poroka s princem. Si je zdaj morda le premislila in se bodo Britanci kmalu veselili nove kraljeve poroke?