Zabava

Princ Harry še vedno zaljubljen v bivšo?

N.S.
13. 9. 2015, 17.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Ko sta princ Harry in Chelsy Davy leta 2011 končala svojo 7-letno zvezo, sta presenetila mnoge oboževalce kraljeve družine. A zdaj so se pojavile govorice, da naj bi Harry rad svojo bivšo nazaj!

Facebook

Prava ljubezen nikoli zares ne zamre. Čeprav so minila že štiri leta, odkar sta se princ Harry in Chelsy Davy razšla, čustva očitno še niso usahnila.

Za Chelsy vedno najde lepe besede, pravi celo, da je brez konkurence.

Chelsyni prijatelji trdijo, da naj bi razmišljala o obnovitvi zveze, saj je s princem v zadnjem času preživela veliko prostih trenutkov in se ob njem prav sproščeno zabavala. Chelsy, ki je razmerje z bogatim draguljarjem končala v januarju, je trenutno samska, zato je bilo med njo in princem spet čutiti prav posebno energijo. Govorice, ki so preplavile britanske medije, pravijo, da naj bi ji princ na nedavnem potovanju po Zimbabveju spet ponudil svoje srce. Ali bo zaljubljenemu Harryju, za katerega se zdi, da nikoli ni zares prebolel Chelsy, uspelo prepričati svojo bivšo, da spet poskusita, bo pokazal čas.

A vse kaže na to, da mu bo uspelo, saj za Chelsy vedno najde lepe besede, pravi celo, da je brez konkurence. Harryja v kratkem že čaka pot v Zimbabve, kjer Chelsy trenutno prebiva, tam bo princ namreč pomagal pri odprtju centra za otroke, okužene s HIV. In verjetno si bo vzel tudi čas za snidenje s Chelsy …