Zabava

Naplahtana Tanja Žagar odkrila krivca za napako

mv
21. 9. 2015, 20.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Tanja Žagar je bila šokirana ob tiskarski napaki na plakatih, ki napovedujejo njen koncert in na katerih je njen priimek napisan kot Žabar. Pevka je odkrila, kdo bi lahko bil odgovoren za to, in zanika, da je bila napaka del marketinške poteze.

Facebook

Pred dnevi so oboževalce pevke Tanje Žagar šokirali plakati, ki napovedujejo njen koncert ob desetletnici samostojne kariere, saj je bil na njih narobe napisan pevkin priimek. Žagar je postal Žabar, a pevka trdi, da napaka ni bila namerna in ni del marketinške kampanje. Verjame, da se je napaka zgodila namenoma, saj naj bi pred leti svojemu menedžerju Mikiju Šarcu dejala, da si nekega dne želi nastopati v Hali Tivoli, pa četudi je zato namesto Tanja Žagar – Tanja Žabar. Njena prerokba se je uresničila, čisto mogoče pa je, da jo je zakuhal kar Šarac sam.

facebook

Žagarjeva je na srečo vse skupaj sprejela z obilico humorja, a je odločena, da se bo krivcu maščevala, ko bo najmanj pričakoval. Šarac sicer trdi, da so plakat pripravili oblikovalci ter da še vedno raziskujejo, kdo je odgovoren za nesporazum oziroma načrtovano tiskarsko napako. Tanja pa je potolažena, da je do koncerta še dober mesec in pol, kar pomeni, da ima dovolj časa, da pripravi sladko maščevanje.