Jennifer Garner

Se je Ben Affleck vrnil k napačni Jennifer?

A. M.
2. 6. 2024, 16.32
Posodobljeno: 2. 6. 2024, 16.33
Deli članek:

Med govoricami o (ponovnem) razpadu zveze Bena Afflecka in Jennifer Lopez se oboževalci sprašujejo, ali ne bi bilo nemara bolje, če bi se igralec namesto JLo vrnil k drugi bivši Jennifer.

Profimedia
Mladoporočenca Ben Affleck in Jennifer Lopez sta domnevno ponovno v škripcih.

Vse odkar sta Ben Affleck in Jennifer Lopez leta 2021, po več kot 15 letih premora, znova obudila svojo romanco, se oboževalci niso nehali spraševati, ali je bila to za Bena pametna poteza. Slavni par je bil prvič v razmerju med letoma 2002 in 2004, a že takrat je imelo njuno razmerje številne težave. Izgleda, da zakon iz leta 2021 ponovno ne deluje, saj se je Ben le tri leta pozneje ponovno izselil iz njunega 60 milijonov dolarjev vrednega dvorca v Los Angelesu.

Medtem, ko se šušlja o ločitvi Afflecka in Lopezove, je igralca v njegovem najetem domu v Los Angelesu obiskala bivša žena in mati njegovih treh otrok Jennifer Garner, s katero ostajata v prijateljskih odnosih. Par se je razšel leta 2018 po 10 letih zakona, a sta ostala blizu, predvsem zaradi hčerke Violet (18), sina Fina (15) in Samuela (12). Kljub vzponom in padcem njunega zakona in končni ločitvi je Jennifer Bena opisala kot ljubezen svojega življenja, tudi po njuni ločitvi.

Glede na to, da je Benov trenutni zakon očitno tik pred razpadom, se oboževalci sprašujejo, ali mordna ne bi morala biti na Lopezinem mestu raje Garnerjeva. Jennifer Garner je Bena namreč vedno podpirala v vseh pogledih. Z njim je bila pri okrevanju od alkoholizma tudi po njunem razhodu, po poročanju tujih medijev pa sedaj krožijo zgodbe, da mu tudi trenutno celo svetuje, kako rešiti zakon z Jlo. Prav tako je vedno podpirala njegovo odločitev za skromno življenje, kljub njegovem obsežnemu premoženju.