Družabna kronika

Foto: Kaj imata skupnega boksar Dejan Zavec in voditeljica Ivana Šundov?

N.S.
1. 6. 2024, 10.38
Deli članek:

Obiskali smo posebno vrtno zabavo v znani ljubljanski kavarni, kjer so nam številni znani obrazi potrdili, da zelo dobro vedo, kako zelo pomembna je pravilna hidracija v prihajajočih vročih mesecih.

Sašo Švigelj
Mr. Simpatikus Dejan Zavec in elegantna voditeljica Ivana Šundov

Priljubljena voditeljica Ivana Šundov se je na dogodku, kjer se je trlo znanih obrazov, skupaj z doktorico dermatovenerologije Niko Jurišević Dolinar, trenerko joge Mojco Drofenik, holistično terapevtko Aljo Dimic in bivšim boksarjem Dejanom Zavcem pogovarjala o vplivu vode in vitaminov na organizem in kožo.

Na dogodku so o vplivu vode in vitaminov na organizem spregovorili dr. Nika Jurišević Dolinar, Dejan Zavec, Ivana Šundov, Mojca Drofenik, Alja Dimic.

Sašo Švigelj
Elegantna voditeljica Ivana Šundov

Sašo Švigelj
Mr. Simpatikus Dejan Zavec

»Voda igra ključno vlogo pri vzdrževanju elastičnosti kože. Dovolj vode lahko pomaga doseči naravni sijaj kože, saj hidracija spodbuja bolj zdravo in sijočo kožo. Dehidracija pogosto povzroči, da koža izgleda utrujena in brez sijaja,« je med drugim pojasnila dr. med. Nika Jurišević Dolinar. Ivana Šundov in Dejan Zavec pa sta hitro ugotovila, da se oba zelo dobro zavedata, zakaj je voda za naše telo tako zelo pomembna, še posebej v vročih mesecih. 

Sašo Švigelj
Tjaša Kokalj Jerala in Alma Kochavy

V vitaminskih vodah sta uživali tudi modna oblikovalka Maja Ferme in modna vplivnica Nika A. Urbas.

Sašo Švigelj
Vražja dama Carmen Osovnikar s prijateljem, frizerjem Petrom Iskro

Radovedni znani obrazi 

Na zanimivem in barvitem dogodku, kjer so v zvezdniški atmosferi med drugim predstavili tudi nove okuse vitaminskih vod Cedevita, niso manjkali znani obrazi: Tjaša Kokalj Jerala, Nika Urbas, Teja Jugovic – Cool mamacita, Alma Kochavy, Carmen Osovnikar, Maja Ferme in drugi, ki so uživali v raznih igrah, petih okusih vitaminskih vod in 'brunchu', na kreativnih postojankah pa so imeli priložnost oblikovati tudi svoje slogane.

Modni klepet sta imeli Lea Pisani in Teja Jugovic – Cool mamacita.

Povabljene goste je nagovorila tudi avtorica knjig o kulturi oblačenja Lea Pisani, ki jim je razkrila modne trike glede oblačil različnih močnih barv.

Sašo Švigelj
Goste je na vitaminski zabavi zabaval hrvaški glasbenik Dino Petrić.