Preizkušnje

Ste vedeli kakšno zgodbo imata za seboj Keith Urban in Nicole Kidman?

S.Č.
30. 5. 2024, 21.56
Deli članek:

Keith Urban in Nicole Kidman sta eden redkih hollywoodskih parov, ki sta po skoraj dvajsetih letih še vedno skupaj. Njuna zveza se je začela s sanjsko poroko junija 2006 v Avstraliji, a so se kmalu začele težave, predvsem zaradi Keithove odvisnosti.

Profimedia
Nicole Kidman in Keith Urban

Le štiri mesece po poroki, oktobra 2006, je Keith Urban končal na rehabilitaciji zaradi odvisnosti od alkohola in mamil. Keith je v intervjuju za Rolling Stone leta 2021 priznal, da je dolgo časa zanikal resnost svoje odvisnosti, saj se je primerjal s svojim očetom, ki je bil prav tako odvisnik. Kljub temu je uspel sprejeti pravo odločitev in poiskal pomoč, kar je bilo ključnega pomena za rešitev njunega zakona.

Nicole Kidman je odigrala ključno vlogo pri Keithovem Urbanovem okrevanju. Ko je bil Keith na robu, je Nicole, ki je bila takrat v Rimu, takoj odletela nazaj v ZDA, da bi mu stala ob strani. S prijatelji je organizirala intervencijo in mu pomagala vstopiti v center Betty Ford za rehabilitacijo.

Njun zakon je bil na veliki preizkušnji

Keith je priznal, da je bil pripravljen na možnost, da ga bo Nicole zapustila, vendar je bila njena ljubezen in podpora neomajna. V intervjuju z Oprah Winfrey je izrazil hvaležnost za njeno posredovanje, ki mu je omogočilo, da je obrnil nov list v svojem življenju.

Urban je večkrat ponovil, da je bil njun zakon na veliki preizkušnji. Po številnih poskusih rehabilitacije je oktobra 2006 ponovno vstopil v center Betty Ford, kar je bilo ključno za njegovo okrevanje. Kidmanova je v intervjuju za Vanity Fair leta 2007 priznala, da sta bila v zelo slabem položaju, a sta kljub vsemu uspela prebroditi krizo.

Kljub svoji preteklosti Keith Urban redko govori o svojih težavah z odvisnostjo. Izogiba se, da bi na svojih koncertih razpravljal o tem, saj želi, da njegovi oboževalci uživajo v glasbi in trenutku, ne da bi jih spominjal na streznitev, ki jo je prestal.

Še vedno stoji za tem, da ima krasnega moža

Kljub vsem težavam sta Keith in Nicole uspela ustvariti stabilno družinsko življenje. Imata dve hčerki, Sunday Rose, rojena julija 2008, in Faith Margaret, ki se je rodila decembra 2011 prek nadomestne matere. Nicole ne skriva, koliko ji pomeni moževa ljubezen in podpora v težkih trenutkih. "Imam najbolj čudovitega partnerja," pravi in dodaja, da je imela srečo, da je imela čudovitega očeta in sedaj čudovitega moža, ki sta imela pomemben vpliv na njeno življenje.

Njuna predanost in vzajemna podpora sta ključna razloga, zakaj sta danes eden najdlje trajajočih parov v Hollywoodu.