Ne gane je

Jennifer Lopez predana karieri kljub govoricam o razhodu z Benom Affleckom

S.Č.
30. 5. 2024, 09.15
Posodobljeno: 30. 5. 2024, 09.17
Deli članek:

Jennifer Lopez ne posveča veliko pozornosti govoricam o težavah v njenem zakonu z Benom Affleckom, saj se popolnoma posveča svoji karieri. Njen novi znanstvenofantastični film "Atlas" je nedavno izšel na Netflixu in že dosegel skoraj 30 milijonov ogledov, kar ga je uvrstilo na vrh lestvic priljubljenosti.

Profimedia
Jenifer Lopez med snemanjem.

Medtem ko govorice o razhodu ne pojenjajo, Lopezova in Affleck ne poskušata utišati teh špekulacij. Po poročanju revije People živita ločeno. Jennifer Lopez se je nedavno vrnila v Los Angeles, kjer se pripravlja na svojo poletno turnejo po Severni Ameriki, ki se začne 26. junija v Orlandu. "Zelo je osredotočena na delo," je povedal vir za People.

Vedno je bil navdušen nad njeno delovno etiko

V času ko Jennifer Lopez promovira film Atlas, je Ben Affleck zaseden s snemanjem filma The Accountant 2. Par poskuša uskladiti svoje različne karierne poti, pojasnjujejo viri blizu para. V njunem skupnem projektu The Greatest Love Story Never Told je Affleck poudaril, da čeprav imata različne pristope, iščeta kompromise. "Vedno je bil navdušen nad njeno delovno etiko in uspehi, vendar takšen način življenja ni njegov," je povedal vir za People.

Jennifer Lopez je pred kratkim obiskala Mexico City, kjer je promovirala film. Med promocijo jo je novinar presenetil z osebnim vprašanjem o njenem zakonu. "Lahko komentirate vašo situacijo z možem? Je vaša ločitev od Bena Afflecka resnična? Ali gre le za govorice?" je vprašal. Njena soigralka Simu Liu je hitro posegla vmes in dejala: "O tem ne bomo razpravljali. Najlepša hvala fantje, res cenimo to. Hvala." Lopezova je mirno odgovorila novinarju: "Boljši si od tega."

Kljub osebnim izzivom Jennifer Lopez več kot očitno ostaja predana svoji karieri.