Kylie Minogue

Priljubljena pevka praznovala 56. rojstni dan

D.K.
29. 5. 2024, 11.40
Posodobljeno: 29. 5. 2024, 11.45
Deli članek:

Kylie Minogue je praznovala 56. rojstni dan in sledilce razveselila s fotografijami iz otroštva.

Profimedia
Kylie Minogue

Čeprav je avstralska pop zvezdnica Kylie Minogue imela na rojstni dan precej dela, se je odločila, da svoj poseben dan obeleži z nekaj fotografijami iz otroštva, s katerimi je razvajala svoje oboževalce. V teh dneh je sicer praznovala tudi četrto obletnico svoje blagovne znamke vrhunskih vin Kylie Minogue Wines.

Svoj 56. rojstni dan je obeležila v stilu in pozirala v črni obleki brez naramnic z večplastnim krilom, zleknjena na mehkem naslanjaču, medtem ko je objavo dopolnila z nekaj nostalgičnimi fotografijami, na katerih je kot prikupna deklica.

Kmalu po rojstnodnevni objavi se je svojim oboževalcem oglasila še z veselo novico, da bo verjetno podaljšala svoje nastope v Voltaire Ballroom v Venetian Resortu v Las Vegasu. Njeni šestmesečni nastopi so bili hvaljeni in obiskani, angažma pa je prišel kmalu po izidu njenega 16. studijskega albuma konec lanskega leta. Na krilih uspešnice Padam Padam, ki ji je prinesla nagrado Grammy za najboljši pop dance posnetek, je v luksuznem letovišču opravila dvajset dobro obiskanih nastopov. Kot kaže, pa je v začetku tega meseca, ko ji je potekla pogodba, dobila novo poslovno ponudbo.

"Zadnjih dvanajst mesecev je bila divja vožnja," je Kylie dejala v enem od intervjujev. "Tako sem hvaležen za priložnosti, ki so mi prišle na pot. Zavedam se, da je to neverjeten čas. Delam na polno, a je res koristno. Rada delim to novo obdobje z dolgoletnimi oboževalci in prav neverjetno je bilo, da sem se predstavila novi generaciji oboževalcev. Mislim, vau!"

Sicer pa se po poročanju tujih medijev, že pripravlja na vrnitev na British Summertime Festival v londonskem Hyde Parku julija, kjer bo spet nastopila po devetih letih. Avgusta pa se bo odpravila v Budimpešto, kjer bo glavno zvezda na festivalu Sziget, največjem glasbenem festivalu v Evropi. Medtem naj bi bila zaposlena s snemanjem svojega 17. studijskega albuma.

Spomnimo, njeno kariero je novembra 2023 obudil nov album, s katerim je potrdila, da se bo ponovno borila za mesto med največjimi zvezdami glasbene industrije. Naj povemo še, da dobro igra violino in klavir, izkazala se je tudi kot igralka, imela je denimo vlogo v treh z oskarjem nagrajenih filmih "Dežela nomadov", njena kariera pa je bila nekaj časa postavljena na stran zaradi zdravstvenih težav. Pri 36 letih je namreč zbolela za rakom dojke.